| Mobile | RSS

Pártok-önkormányzat Fidesz-KDNP: lakásmutyi körvonalazódik Zuglóban    Budapest, 2021. június 30., szerda (MTI) –

Lakásmutyi bontakozik ki Zuglóban – jelentette ki Borbély Ádám, a kerület Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője a Bosnyák téren szerdán.

    Azt mondta, hogy Horváth Csaba polgármester a veszélyhelyzet utolsó heteiben szociális bérlakást utalt ki Kisné Szivcsovics Nikolett önkormányzati képviselőnek, pedig a momentumos politikus legalább 540 ezer forintot keres havonta, így nem felel meg a rendeletben foglalt feltételnek.
    Az MSZP-s politikus legutóbb arra hivatkozott, hogy Kisné Szivcsovics Nikolett nem volt mindig önkormányzati képviselő, és nem is lesz mindig az. Ez az érvelés azonban a Fidesz-KDNP szerint nem elfogadható – mondta Borbély Ádám, hozzátéve, hogy a lakbért évente felül kellene vizsgálni. Megjegyezte, hogy sok rászoruló család vár évek óta szociális bérlakásra.
    A Fidesz-KDNP felszólítja a momentumos politikust, hogy hozza nyilvánosságra, mennyi a családja jövedelme, és fizesse be a szociális bérlakás díjának és a piaci árnak a különbözetét.
    Borbély Ádám úgy fogalmazott: Kisné Szivcsovics Nikolett arra használta fel képviselői státusát, hogy saját lakhatási problémáját megoldja, és ehhez a teljes baloldal asszisztált.


fecsego.eu/MTI

Leave a Reply 173 megnézve, 1 alkalommal mai nap |