| Mobile | RSS

Dobrev Klárához tűzoltók mentek, Szijjártó Péter kiakadt

IMG 7653

Vihar utáni csenddel indult a nap, de gyorsan kiderült, hogy nem sokáig marad ez így. A katasztrófavédőknek nemcsak az időjárás adott munkát, hanem Dobrev Klára is, akinek kampányrendezvényén beindult a tűzriasztó. Volt még kommunistázás, Sebestyén Balázs pedig az életéért könyörgött. Az Index szombati hírösszefoglalója.

Megérkeztek az első adatok a pénteki vihar pusztításáról. Három megye kivételével mindenhol keletkeztek károk, az ítéletidő legkeményebben Baranyára csapott le, Sellyén például 400 lakóház rongálódott meg. Bővebben itt!

A szupercellák elvonulása után nem sokáig tart a nyugalom, előbb felhőszakadások jönnek, majd újra ránk rúgja az ajtót a kánikula. Nem árt, ha hozzászokunk az extrém időjáráshoz, Budapesten a szakértő szerint a hétköznapok részévé válik a 39 fokos trópus. Részletek az interjúnkban!

Dobrev Klárát elkísértük nagykátai kampányrendezvényére, ahol kiderült, hogy a Fidesz az új Meki, és az is, hogy miről fog szólni a 2022-es választás. Aztán jöttek a tűzoltók. Olvassa el helyszíni riportunkat!

Sokan felzúdultak a hír hallatán, hogy az UEFA döntése nyomán a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kell játszania a két következő hazai meccsét. Szijjártó Péter is indulatba jött, a külügyminiszter egyenesen lekommunistázta az Európai Labdarúgó-szövetséget. Részletek itt!

Ha valakinek eddig kétsége volt afelől, káros-e a kóla a gyerekeknek, akkor most érdemes újra átgondolnia a kérdést. Egy liverpooli iskola figyelmeztette a szülőket arra, hogy a diákok kólával verik át a gyorsteszteket, hogy lóghassanak az iskolából. Az egyetlen megoldás a ronaldózás, cikkünkből pedig az is kiderül, koronavírusos-e a narancslé.

Sebestyén Balázzsal ugrottunk le a Balatonhoz, ahol a műsorvezető estéje nem éppen az elképzelések szerint alakult. Hogy miért könyörgött az életéért hajnali kettőig a szállodában, az kiderül a cikkünkből.

TOTALCAR: Mi lehet rosszabb egy villámcsapásnál? Például ha az autópályán, menet közben csap le a mennykő. Nem sok esély van rá, de megtörténhet, a Totalcar.hu cikke pedig be is mutat egy ilyen videót.

FEMINA: A poliandria, azaz a többférjűség sokáig teljesen normálisnak számított Tibetben. Bár ma már nem törvényes, még mindig akad rá példa, hogy a férfitestvérek egyetlen nőt vesznek feleségül, a család földjeit pedig közös gyermekeik öröklik. A Femina írt a jelenség okairól.

NAPI.HU: Nem kell hinni a javuló gazdasági mutatóknak, az igazi összeomlás még csak most alakul – legalábbis Patrick Artus francia makrogazdasági elemző, a Párizsi Közgazdasági Iskola professzora szerint. Hogy miért tűnik elkerülhetetlennek egy erősebb gazdasági válság, azt megtudhatja a Napi.hu cikkéből.

DÍVÁNY: Nyaralni készül, de a filodendront nem szeretné magával vinni? Érdemes jó előre átgondolni, hogy mi lesz a szobanövényekkel, amíg a nyaralás alatt távol van. Íme pár tipp a Díványon, ami segíthet, hogy életben maradjanak a fotoszintetizáló kedvencek.

AZ ÉN KUTYÁM: Miért kevésbé népszerűek a fekete ebek, mint más színű társaik? A fekete kutya-szindróma mögött az emberek kulturális és vallási meggyőződései állnak. Az Én Kutyám cikkéből megtudhatja, melyek ezek.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 89 megnézve, 1 alkalommal mai nap |