| Mobile | RSS

A Fidesz Gyurcsány újabb ördögi tervét leplezte le

2021. 07. 12. Share Facebook Twitter VK

Megosztom másokkal is:

A Fidesz úgy sejti, hogy Gyurcsány bízta meg a pártot a „plakátragasztgatással”.

„Propaganda helyett a lényegről beszéljünk” – olvasható a Momentum hétfői Facebook-bejegyzésében, és most már a kormány plakátjain, mert az ellenzéki párt fotókkal illusztrálva mutatta be, hogy leragasztottak több nemzeti konzultációs plakátot is.

A Momentum szerint a kormány egy „sorosozó, migránsozó” plakátkampánnyal szeretné elvonni a figyelmet a rossz járványkezelésről, a magas inflációról és az egészségügy állapotáról.

Ezért a párt olyan üzeneteket ragasztott fel, mint:

„Propaganda helyett a lényegről beszéljünk: másfél évet kell várni egy csípőprotézisre.”

A posztban a Momentum arra is felhívja a figyelmet: felháborító, hogy miután 30 ezer ember meghalt, rengeteg vállalkozás ment tönkre és tíz éve nem látott infláció van, a kormánynak csak propagandára futja.

Gyurcsányozással reagált a Fidesz a Momentum akciójára.

„Gyurcsány Ferenc jobb híján plakátragasztgatással bízta meg a Momentumot. A baloldal kormányzása alatt soha nem kérdezte meg az embereket, érthető, hogy nagyon zavarja őket a nemzeti konzultáció.

Annak ellenére, hogy a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal újra megtámadta a konzultációt, mi továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy mondja el véleményét a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekről” – olvasható a kormánypárt közleményében.

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |