< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek, White House / Blog article: Baleset-közlekedési Balesetek miatt lezárták az M5-ös autópályát Csengele közelében – FRISSÍTETT-2 (új: részletek)

| Mobile | RSS

Baleset-közlekedési Balesetek miatt lezárták az M5-ös autópályát Csengele közelében – FRISSÍTETT-2 (új: részletek)



    Szeged, 2021. július 14., szerda (MTI) –

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kamion hajtott a veszteglő kocsisorba az M5-ös autópályán szerda délután, a sztráda országhatár felé vezető oldalát a kiskunfélegyházi lehajtónál lezárták – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

    Szabó Szilvia közölte: valamivel 14 óra előtt a sztráda 130-as kilométerénél egy újabb kamion hajtott bele az autópályán a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba.
    A tehergépjármű egy személyautónak ütközött neki. Az autó vezetője a balesetben megsérült, utasa a helyszínen meghalt – tudatta a százados.
    A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárt autópályáról a határ felé tartó forgalmat a kiskunfélegyházi lehajtónál az 5-ös útra terelik, ahonnan a balástyai felhajtónál tudnak a járművek visszatérni a sztrádára.


fecsego.eu/MTI

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |