< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Szerelem, White House / Blog article: Szulák Andrea reagált exe és Marsi Anikó kapcsolatára

| Mobile | RSS

Szulák Andrea reagált exe és Marsi Anikó kapcsolatára

Palik László és Marsi Anikó házassága tönkrement /Fotó: RAS-archívum

Szulák Andrea megszólalt exe és Marsi Anikó kapcsolatáról / Fotó: RAS-Archív

Blikk-információ

Blikk-információ

Bombaként robbant reggel a Blikk értesülése, miszerint Marsi Anikó sikerült továbblépnie azok után, hogy zátonyra futott a házassága Palik Lászlóval: egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot: az illető Szulák Andrea exe, gyermekének apja.

Szulák volt párja egyébként a szakításuk után Agócs Judittal is volt kapcsolatban, közös gyermekük is született, akit már nem közösen nevelnek.

Gábort olvasóriporterünk szúrta ki Marsi házánál, valamint többen látták is őket együtt sportolni az utóbbi időben. Részletek itt!

Szulák Andrea az Instagram-oldalán röviden, de velősen reagált a hírre:

„A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm”

– kommentálta Szulák Andrea.

Mint az a Blikk elsőként megírta, a tévés álompár, Marsi Anikó és Palik László külön költöztek. Az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról visszatérve ugyanis Palik László már nem a családi fészekbe, hanem egy másik budai lakásba költözött. A TV2 hírműsorának háziasszonya azonban nem maradt sokáig magányos, mivel időközben rátalált a szerelem és új társra lelt.

Palik László és Marsi Anikó házassága tönkrement /Fotó: RAS-archívum

Palik László és Marsi Anikó házassága tönkrement /Fotó: RAS-archívum

fecsego.eu/Blikk

Leave a Reply 84 megnézve, 2 alkalommal mai nap |