| Mobile | RSS

Boris Johnson visszavonul, nem lesz kísérleti nyúl

A politikus betartja az útmutatásokat.

2021. július 18., 12:56

Szerző: 168

Boris Johnson brit miniszterelnök és Rishi Sunak pénzügyminiszter a közegészségügyi irányelveknek megfelelően elhatárolódnak attól, hogy részt vegyenek a sokat kritizált kísérleti programban, amely lehetővé tette volna számukra a COVID kitettség utáni további munka folytatását – mondta a miniszterelnöki iroda szóvivője. „Távolról folytatja a miniszterekkel való találkozók lebonyolítását. A kancellárral is felvették a kapcsolatot, és szükség szerint elszigetelődik, nem vesz részt a kísérletben” – tette hozzá.

Piers Morgan brit televíziós szerint semmi nem szemlélteti jobban, hogy a Freedom Day mennyire félrevezető, az adatokat figyelmen kívül hagyja, mint az, hogy Boris Johnson karanténba vonul a vírus miatt. A tévés a Twitteren írta, hogy Freedom Day július 19. lesz, ekkor megszüntetik a COVID-dal kapcsolatos törvényes korlátozásokat. Megnyílnak a klubok, de félnek az újabb leállástól. A halálesetek továbbra is aggodalomra adnak okot.

(Kiemelt kép: Boris Johnson brit miniszterelnök a nyugat-midlandi Coventryben, a Severn Trent Akadémián tett látogatásakor, 2021. május 7-én. Fotó: Phil Noble / AFP)

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 90 megnézve, 2 alkalommal mai nap |