| Mobile | RSS

Baksi érdeklődő komment…

Tisztelt barátom!

Igaz, hogy te nem ismersz engem. De én figyelemmel kisértem az újságírói munkádat a falunkban! Tudnod kell, hogy az itt élő emberek nem a tisztességeikről, az igazmondásaikról, az is igaz, jellemtelenek és rémhíreket terjesztünk. A baksiak nem fogadják be a gyüttmönt embereket. Sajnos rosszindulatúk is vagyunk.

Tovább nem folytatom az* önsanyargató, igazmondó levél tartalmát*! Gondolom a cél az lehetett ha betud húzni a csőben akkor tapsolnak. A nem adózó emberek továbbra is adócsalásokat élvezhetik Bakson! Az önkormányzat nem intézkedik ! Mehetnek éjszaka az erdőbe fátlopni..

Vannak olyan emberek, akiknek több tízmilliós autó, motor parkuk van! A polgárőri kitüntetéseket olyanok tagok kapják akik nem ismerik a szabályzatot!

Engem már többször is feljelentettek álneveken, valamint a nevemet kihasználva a saját szomszédaikat is így jelentették fel.

Pár hónapja kaptam levelet az ezredes Úrtól aki tájékoztatott a feljelentésekről, amit a nevemmel visszaélve követték el!

Remélem a választások után kőkemény elszámolások fognak történni! A polgármesterek elszámoltatása már elkezdődött Romániában! A vállalkozások ellenörzései hamarosan elindulnak a szolgáltató iparban, pl autószerelőknél, be vannak e jelentve az alkalmazottak ….

Xxx

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |