< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, HITA, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Közlekedés/Belső vizsgálat indul a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt

| Mobile | RSS

Közlekedés/Belső vizsgálat indul a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt

A folyamatos megújulás és fejlődés útján haladó vasúttársaság számára az elvárt előnyök mellett vállalhatatlan következményekkel is járt a karbantartás.

Belső vizsgálatot indít a MÁV elnök-vezérigazgatója a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt – közölte a vasúttársaság.

Mint írták, a Nyugati pályaudvaron a szombaton befejezett egyhónapos karbantartást követően, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést. Ilyen helyzetben is az utasok biztonsága a legfontosabb, ezért az ország egyik legforgalmasabb pályaudvarán csökkentett kapacitással tartják fenn a közlekedést, nem tudják fogadni és indítani az összes a vonatot – írták.


Megjegyezték, hogy a folyamatos megújulás és fejlődés útján haladó vasúttársaság számára az elvárt előnyök mellett vállalhatatlan következményekkel is járt a karbantartás. A MÁV elnök-vezérigazgatója azonnal belső vizsgálatot rendel el a történtek tisztázása érdekében.

A vasúttársaság a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon utazók elnézését kéri az átmeneti forgalmi fennakadások, késések miatt – írták, hozzátéve: a menetrend szerinti közlekedés mielőbbi visszaállítására törekszenek. Az utasok a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu), a Mávinform Facebook oldalán és a MÁV applikáció segítségével találhatnak folyamatosan frissülő tájékoztatást a közlekedési változásokról.

fecsego.eu/ma.hu

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |