| Mobile | RSS

Pártok-MSZP Azonnali minimálbéremelést javasolt az MSZP

apcsolódó hírekÖsszefűzés
    Budapest, 2021. július 22., csütörtök (MTI)

– Azonnali minimálbéremelésre tett javaslatot az MSZP elnökhelyettese csütörtöki online sajtótájékoztatóján, amelyet a Fejér megyei Hatvanpusztán tartott, ahol a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző birtoka található.
    Az azonnali minimálbéremelés a Fideszen múlik. A szocialista párt javaslata a minimálbér adómentessé tételére “az asztalon van”, már csak az kell, hogy a Fidesz is támogassa, és összehívja a rendkívüli parlamenti ülést, hogy megszavazzák – mondta Komjáthi Imre.
    A javaslat értelmében mindenki béremelést kapna adójóváírás formájában 321 ezer forintig. Ez az azonnali segítség semmibe nem kerülne a vállalkozóknak – tette hozzá.
    A politikus a hatvanpusztai birtokról azt mondta, hogy a HVG számításai szerint 10 milliárd forintos beruházás zajlik ott.
    Az ingatlanban lesz egy akkora kandalló, amelynek ára megegyezik egy csepeli panel árával. Lesz aszfaltos úthálózat, mélygarázs és minden olyan, ami a főúri élethez szükséges Orbán Viktornak és családjának – mondta a szocialista elnökhelyettes.
    Egy ilyen főúri kúria ablakából nem látszik a magyar valóság.
Hiába próbálja Orbán Viktor “megetetni” a magyarokat azzal, hogy ő a nép egyszerű gyermeke, ezt ők már nem hiszik el, mert látják a dőzsölést, az urizálást – közölte Komjáthi Imre.
    A politikus az uniós beruházásokéhoz hasonlító információs táblát vitt a birtokhoz, mert szerinte a magyar adófizetőknek joga van tudni, mi épül ott és miből.
    A táblán az áll: “Megújul az Orbán család főúri majorsága, ami egykor Habsburg József főherceg mintagazdasága volt”. A táblára azt is felírták, hogy a magyar adófizetők 10 milliárd forint támogatást adtak a beruházáshoz, a kedvezményezett pedig a miniszterelnök és családja.fecsego.eu/MTI
Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |