| Mobile | RSS

Teljesen betiltanák a cigarettát: megszólalt a legnagyobb dohánycég feje

Teljesen betiltanák a cigarettát: megszólalt a legnagyobb dohánycég feje

Pénzcentrum • 2021. július 26. 10:29

A Philip Morris Internation vezérigazgatója felszólította a brit kormányt, hogy 2030-ig tiltsák be a cigarettát. Jacek Olczak úgy fogalmazott, cége „el tudja képzelni a világot cigaretta nélkül”, és „minél előbb megtörténik, annál jobb mindenkinek”.

Felszólította az Egyesült Királyság kormányát a Philip Morris Internation vezérigazgatója, hogy 10 éven belül tiltsák be a cigarettákat – írja a Guardian. Jacek Olczak úgy fogalmazott, cége „el tudja képzelni a világot cigaretta nélkül”, és „minél előbb megtörténik, annál jobb mindenkinek”.

Mint kifejtette, a cigarettákat hasonlóan kellene kezelni a benzines autókhoz, amelyek értékesítését Nagy-Britanniában az eddig tervezettnél tíz évvel előbb, már 2030-ban megtiltják.

A Philip Morris ezzel egyfelől saját márkáját, a Marlborot is nehéz helyzetbe hozza, ám jobban az előtérbe tolja egy másik termékét, az IQOS-t, ami nem égeti, hanem melegíti a dohányt, a reklámjuk szerint pedig füst és kátrány nélkül juttatja be a nikotint a szervezetetbe.EZ IS ÉRDEKELHETAz alternatív dohányzás és a Heets cigaretta: mi az a Heets, IQOS Heets hol kapható, mennyi az IQOS Heets ár?Mi az a Heets cigaretta, IQOS Heets mi van benne? Mutatjuk, IQOS Heets hol kapható és mennyi az IQOS Heets ár szempontjából. Mutatjuk, Heets hol kapható és miért ilyen népszerű!

Olczak szerint ha a brit kormány tényleg a tiltás mellett döntene, és felajánlana a dohányosok számára „füstmentes alternatívákat”, azzal „mindörökre megoldanák a problémákat”.

fecsego.eu/péncentrum

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |