< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet, Kultúra, Szerelem, White House / Blog article: Nézd, hol látták Marsi Anikót! Teljesen kivirult a műsorvezető

| Mobile | RSS

Nézd, hol látták Marsi Anikót! Teljesen kivirult a műsorvezető

MARSI ANIKÓ FIAIVAL ÉS ÚJ PÁRJÁVAL NYARALT – FOTÓ: RAS ARCHÍVUM

Blikk Rúzs

Blikk Rúzs

Palik László most magyarázkodhat?

Hetekig ment a találgatás, hogy ki lehet a Marsi Anikótól külön költöző Palik László új párja. A napokban kiderült, hogy nem másról van szó, mint a személyi edzőként dolgozó Cservenák Alexandráról. Bár a fiatal lány harminc évvel fiatalabb Lászlónál, és egy évvel fiatalabb, mint a műsorvezető lánya, Juli, ez sem lehetett visszatartó erő. A hírek szerint ugyanis olyan Alexandra személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

Az Exatlon második évadának a versenyzője a legutóbbi évadra már stábtagként tért vissza.

„Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot”– mesélte egy, a bimbózó kapcsolatot közelről is látható versenyző.

A hírek szerint jelenleg távkapcsolatban élnek a szerelmesek, mivel Alexandra Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Annak ellenére, hogy Palik fiai most Anikóval, és annak új párjával, Gáborral pihennek, így Laci is jobban ráér, de nem jött össze a találkozó, mivel Alexandra pedig Gyulán táboroztatott gyerekeket.

Mindeközben a hírek szerint Marsi Anikó pedig nagyon boldog az új párja oldalán., A horvát tengerparton többen látták ugyanis a két fiával, új párjával Gáborral, és a barátnője társaságában. Nagyokat bolondoztak, szelfiztek, és a kívülálló számára úgy tűnt, hogy Marsi Anikó nagyon felszabadult. Persze, az megviseli, hogy minden lap az ő magánéletével van tele, de ennek ellenére próbál kikapcsolódni. S bár az utóbbi időben minden azzal volt tele, hogy a fiai az édesapjukhoz költöztek, ez így csak részben igaz. Ugyanis a család úgy döntött, hogy a jövőben felváltva nevelik a fiúkat. A két kamasz, Vilmos és Vince pedig szerencsére nem olvas bulvárt, így fogalmuk sincs arról a médiacirkuszról, ami a szüleik körül kialakult.

A napokban valaki a Városligetben egy idegen nő társaságában fotózta le Palikot. A hölgy nem Alexandra volt. S mivel a kép készítője szerint nem munkamegbeszélésnek tűnt a találkozó, máris felröppent, hogy Palik csalja Alexandrát. Ami persze egyáltalán nem biztos, de most magyarázkodhat Palik László, aki azonban érthető okokból nem kívánja kommentálni a dolgokat.

fecsego.eu/blikruzs

Leave a Reply 578 megnézve, 1 alkalommal mai nap |