| Mobile | RSS

Hangoskodás miatt vertek meg brutálisan egy szegedi férfit

Maszkban, éjszaka csaptak le rá a mérges szomszédok.

2021. augusztus 12., 12:28

Szerző: 168

A szomszéd állítólag hangoskodott, ezért este bosszút álltak rajta a mellette lakók. Áldozatukat agyba-főbe verték, súlyosan megsérült. Elsőfokon négy évre ítélték a két férfit, másodfokon ugyanannyira. Az ítélet még nem jogerős.

Két szegedi férfi a házuk kertjében sütögetett, amikor a szomszéd hangoskodni kezdett. A két férfi megkérte a hangoskodót, hogy legyen halkabb, de ez vitába torkollott. Ezt követően döntött úgy a két férfi, hogy megleckézteti a szomszédjukat. Megvárták, hogy elaludjon a szomszéd, utána maszkot húztak és átosontak hozzá, bementek a házba. A zajra felébredő férfit ököllel arcon ütötték, aki elesett, a földön tovább rugdosták, agyba-főbe verték, a férfi eszméletlen állapotba került. Amire a mentősök a helyszínre érkeztek, életveszélyes állapotba került. 

A bíróság ezért korábban már négy év börtönre ítélte őket, a férfiak azonban enyhítésért fellebbeztek. Nem volt szerencséjük, szerdán ugyanis a másodfokú bíróság is megfelelőnek találta a négy éves elzárást. A pernek azonban még nincs vége, az ítélet még nem jogerős, végleges döntést a Szegedi Ítélőtábla hoz majd – írja a Bors. 

(Kiemelt kép: Illusztráció Fotó: Engin Akyurt/unsplash)

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 131 megnézve, 1 alkalommal mai nap |