| Mobile | RSS

Deutsch Tamás azt állítja, a baloldal kiáll a férfiak teherbe esése és szülése mellett

A fideszes politikus még a terhes férfi emojin is kiakadt.

2021. augusztus 2., 18:23

Szerző: 168

Deutsch Tamás azt állítja, a magyar baloldal teljes mellszélességgel kiáll azért, hogy a férfiak is teherbe tudjanak esni és szülhessenek. A fideszes politikus kiakadt azon, hogy vasárnap Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő azt mondta rá, már nem a „régi, vagány Tomi, mert amit csinál, bunkóság”. Ezt mondjuk Ujhelyi István azután mondta Deutsch Tamásra, hogy utóbbi lenácizta Sebastian Vettel német pilótát.

A fideszes Deutsch Tamás nem hagyta szó nélkül a hétvégén történteket. A politikus azt írta a Facebookon: „Miközben a magyar baloldal ezerrel támadja a gyermekvédelmi törvényt, a férfiak teherbe esése és szülése mellett teljes mellszélességgel kiálltak. A magyar baloldal EP képviselői Ujhelyi doktorral az élen egy olyan határozatot szavaztak meg zárt sorokban az Európai Parlamentben, amely szerint bizonyos körülmények között a férfiak is teherbe eshetnek és szülhetnek.”

Hozzátette: „Az LMBTQI+ ideológia őrültségei persze mindig fokozhatóak: a brüsszeli döntés után alig néhány nappal ugyanis már meg is jelent a terhes férfit ábrázoló új emoji. A liberális jogegyenlőség nagyobb dicsőségére azért csendben jegyezzük meg, hogy a siket emberek által használt jelnyelves emojik bevezetéséért viszont közel 10 esztendőn át kellett küzdeniük a fogyatékkal élők szervezeteinek. Szóval, immár hercig emojival is tudnak üzenni az anyai örömök elé néző férfiak. Ennyi.”

Deutsch Tamás miután Sebastian Vettel szivárvány logós cipőben, szivárvány színű pólóban és maszkban ment a Hungaroringre lenácizta a pilótát. A fideszes politikus vasárnapi posztjában gyakorlatilag a szivárványt a náci horogkereszthez hasonlította. Erre írta Deutsch Tamásnak kommentben Ujhelyi István, hogy „esztelen uszítás után most konkrétan lenáciztok egy világbajnokot (bárkit), mert veletek ellentétes véleménye van?”, majd hozzátette, hogy Deutsch Tamás már bunkón viselkedik, és várlázító, amit csinál. 

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 82 megnézve, 1 alkalommal mai nap |