| Mobile | RSS

Baksi komment avagy Búzának és az embereinek nehiggyen, megalázták a feleségét a saját házuk előtt.Hol volt Lép Jani?

Tisztelt Főszerkesztő Úr
Elviselhetetlen amit ezek az eltorzult emberek csinálnak maga ellen . Nehéz megemészteni amit Búza csinál! A képviselők megsem mernek mozdulni.

Búza alig jár be dolgozni. A jegyző teljesen alkalmatlan! Búza hülyét csinált belőle!  A miniszterhelyettes  nem ér semmit. A kormánybiztos szintén.

Olvastam a rendőrséggel kapcsolatos írását. Tényleg alkalmatlanok és hazudnak. Jártam magukelőt, embertelen hogy Búza letiltotta a gaz és a parlagfű vágását.

Lép Jani egy báb semmihez nemért. Saját gondolata nincs.
Az idegbeteg valójában beteg. Ismerem gyerekkora óta Nem volt vizsgálat ellene. Búza mért nem küldte ki a traktotost levágni traktorral a parlagfüvet, ha fűalatt feketén munkaidő alatt vágta Zsotérnak, akit a törpe othagyot

A felszólított parlagfű gyártók a mai napig nem vágták ki. Az Tanácsháza nem csinál semmit! Tudjuk hogy a kert felé nem a magáé.Nem magának kell levágni Lép Jani megint a gödörbe esett. Bakson nagyon várjuk a búza tisztességtelen határozatát!

A traktoros leakarta pofozni a feleségét és úgykiabált vele, hogy felesége sirva elszaladt magután

Maga mellé fogunk állni, nemcsak a cigányok hanem mimagyarok is
Nem fogjuk engedni hogy magát és a családját továbbra is bántsák örülni kellene hogy ilyen okos segito ember van a lepusztult  baksi falunkban
Xxx

Leave a Reply 153 megnézve, 1 alkalommal mai nap |