| Mobile | RSS

Baksi komment: – mi a játék hapsikám nincs meg a parlagfű ezért veritek az idősasszonyokat

Baksi komment: – mi a játék hapsikám nincs meg a parlagfű ezért veritek az idősasszonyokat

A Mária telep is felháborodott hogy a Deák Tibi traktoros közmunkás aki elakarta gázolni az újságirót meg a nejét és élvezetből veri az idősasszonyokat, meg leakarta pofozni a mi főszerkesztó barátunkat.

A gyáva Lép Jani meg engedte, azt hiszi azért nem fogják fegyelmi ellé vinni, mert a felsége alpolgármester. csak gyere le azt engem próbálj megverni te szarláda.

Agyonvertelek volna ha az én feleségemet molesztáltad volna meg veréssel fenyeegetet.. Köszünd meg az újságirónak aki válogatott bokszoló volt.

Lépjanit azonnal fegyelmi elé kell cipelni a felségének és ő dobja ki az önkománzatból. Nem való ő sehová nem isért hozzé. Te ugyanolan ganajos vagy mint a retkes sanyi,meg a tibi.

Mikor nem haggyátok abba a szemtkedést. baks legértelmesebb tanára, újságiró inkább kérjetek tőle segitséget bocsánatot… segit mert o jócsávo.

Buza is összevisza hazudozik. becspta a cigányokat . a cigánytelepen is lekellene vágni a gazt, meg a parlagfúvet te gané jani.

Deák akarnék veled találkozni kicsitmegszoroongatnám a pofádat. Kerólj el a gyáva buta janival . Ha mégegyszer bántott az ujségiró feleeségét én tekerem ki a nyakaad, ne nővel erésködjá má a janival együtt.

Takarodjatok el baksrol
www

Leave a Reply 155 megnézve, 1 alkalommal mai nap |