| Mobile | RSS

600 millió forintból járatná le Karácsony Gergelyt a Fidesz

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 aug 26.

Karácsony Gergely (PM), Budapest főpolgármestere.

Lapunk információi szerint a Fidesz nagyjából hatszázmillió forintot költ az előválasztási kampányban arra, hogy a legerősebbnek tartott jelöltet, Karácsony Gergelyt lejárassák.

Magasabb fokozatban a Rogán-Habony-gyűlöletgyár

Az elmúlt időszakban megszaporodtak az Indexen az olyan cikkek, amelyek közvetetten támadják Budapest főpolgármesterét, aki a kutatások szerint a leginkább esélyes kihívója lehet 2022-ben Orbán Viktornak. Ezek olyan általános problémákat mutatnak be, amelyek minden nagyvárosban megvannak és Tarlós István alatt is legalább ilyen mértékűek voltak. Ilyen a hajléktalanok jelenléte, a város bizonyos helyeinek lepusztultsága vagy éppen a dugóhelyzet.

Hatszázmillió forintnyi gyűlölet

A rendszer a következő: az Indexen megjelent cikket átveszi valamelyik fideszes álcivil közösségi oldal, majd esetenként iszonyatos költségvetéssel hirdetni kezdi a Facebookon. Ilyen módon hivatalosan az ügy semmilyen formában nem köthető a Fideszhez, mégis pontosan tudni lehet, hogy ki irányítja a karaktergyilkossági kísérleteket. Hiszen tudjuk, kinek az érdeke.

A Fidesznek semmi sem drága, hogy Karácsonyt gyengítse

Az átlagos ember számára felfoghatatlan összeget, 600 000 000 forintot költenek el az előválasztási kampányban a Fidesz által irányított felületeken – tudta meg az EzaLényeg. Ezzel – bár az előválasztás az ellenzéki jelöltek közt zajlik – a Fidesz lehet a kampány legnagyobb pénzköltője.

A Fidesznek az az érdeke, hogy Karácsony elveszítse az előválasztást

A kutatások azt mutatják (és Habonyék boszorkánykonyhájában is ezt főzték ki), hogy Orbán Viktor legesélyesebb ellenfele Karácsony Gergely lenne 2022-ben. Éppen ezért igyekeznek őt gyengíteni, hogy valamely másik jelölt nyerje az előválasztást, így könnyebb dolguk legyen a jövő évi kampányban. Rogán Antalék azonban könnyen elszámíthatják magukat, mert az emberek nem tök hülyék.

Az Indexet használják, ahogy arra számítani lehetett

Magyarország egykor legmegbízhatóbb hírforrását bekebelezte a Fidesz pénzügyi birodalma. A lapot teljesen a NER részévé tették ugyan, de eddig nem vetették be éles politikai kampányfegyverként. Most már látható, hogy kezdik használni, hiszen sokak számára az Index neve még mindig jelent valamit, vagyis így vásárolnak hitelességet maguknak. Ez azonban trükk, az Indexet a Fidesz irányítja.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |