< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Az EUB Figyelem/Fel vannak háborodva a baksiak, hogy Kecskeméti Józsefné önkormányzati képviselő kötelezi őket hogy irjanak alá – Búza Zsolt parancsára a Stop Gyurcsány, Stop, Karácsony ajánló iveken.

| Mobile | RSS

Az EUB Figyelem/Fel vannak háborodva a baksiak, hogy Kecskeméti Józsefné önkormányzati képviselő kötelezi őket hogy irjanak alá – Búza Zsolt parancsára a Stop Gyurcsány, Stop, Karácsony ajánló iveken.

Informátorunk hívta fel a figyelmünket:-Borzasztó ami mostanában Bakson történik. Többen jelezték – kérdezték, hogy alá kell irniuk? A rokkantnyugdijasokat Kecskemétiné kötelezte az aláirásokra.

Van arca ennek a buta , képzetlen Kecskemétinének… neki a lóvé és nem a becsület, nem a tisztesség kell… hanem a nyalika jó hidegen tövig. Remélem Kecskemétiné megszervezi az ingyen kaját, amit lehet haza vinni. Az anyagokat össze kell kunyerélni. Igen ám, ahhoz a kereskedőknek számlát kell kiállitani – ellenőrizni fogjuk- és elküldeni a NAV felé!! Pontos dátum a hirmondó is megvan mikor “diplomát” osztott egy baksi általános végzettséggel rendelkező Kecskemétini, Búza Zsolt parancsára! Búza Zsolt is igy adományozta a nyelvvizsga oklevelet, – SikerBT akkor alapult és másnap már meg is szünt! A jellemtelen Búza egyetlen nyelvórán sem volt jelen! Ez sincs elfelejtve! Kecskemétiné mikor megbukott a pénzelszámolás miatt a rokkantvezetőket Búzával közössen meghivták kajálni. A jellemtelen vezetők elfogadták s megszüntették a fegyelmi eljárást…ez még nincs elfelejtve…Mindent azért nem irok le….

Megfenyegette őket ha nem irják alá kirakja a közösségből, ahol ő a “parancsnok”. Kötelezte a baksi állampolgárt, aki pestről érkezett szenvedni Baksra ,hogy ha nem gyűjti az aláirásokat baj lesz.

Figyelmeztetem a baksi polgárokat,aki nem akarja aláirni az ne tegye!

Búza egy f…nyaló hazug, jellemtelen aki mindig a kettő férfi + egy nőre hivatkozik, na persze meg a Szeviépre.
Ne engedjétek magatokat becsapni, átverni a hazug képviselő asszonynak.
… Búza Zsolt nevet a markába, hisz neki az államtitkár adott parancsot, kormánybiztos, vagy a püspök vagy talán a … Valaki eldől mint egy sakkbábú.

Oláh- László István főszerkesztő
az EU, EP, ET média- sajtó partnere.

Leave a Reply 124 megnézve, 2 alkalommal mai nap |