| Mobile | RSS

Nem fér meg egy országban két Pápa

2021. 09. 12. Share Facebook Twitter VK

A pápa mai látogatása kapcsán eszembe jutott Secretman régi dala amelyben a következő sor hangzott el:

az Orbán Viktor itt a pápa, az apjának meg elég a bánya

Most egy picit hagyjuk is az Orbán bányák történetét, nagyjából mindenki ismeri, hogy ott miről van szó. A szöveg első része az izgalmasabb, vagyis, hogy valóban Orbán Viktor itt a pápa?

A válasz az hogy igen. Gyakorlatilag az Orbán rendszer és kiszolgálói mondják meg Magyarországon, hogy mi az a keresztény, kik a keresztények és ki az aki megfelelhet a mindenhatónak, aki ebben az esetben kérdés, hogy Orbán Viktor-e vagy sem.

Olyannyira így van, hogy Bayer Zsolt gyakorlatilag a műsorában kifakdt őszentsége Ferenc pápa ellen, mondván hogy Ferenc pápa minden csak nem keresztény.

Értjük ugye? A Római Katolikus Pápa nem keresztény Bayer Zsolt szerint.

Érezhető is a feszültség a Pápa magyarországi látogatásának kapcsán, nem véletlen talán az hogy a Pápa ennyire rövid időt tölt itt Magyarországon.

Nem fér meg ebben az országban két Pápa

Azonban azt gondolom hogy súlyosan tévednek azok, akik valóban azt gondolják hogy Orbán Viktor a valódi Pápa.

Nem, nem és nem. Hiába sajátította ki a kokárdát annak idején a jobboldal, hiába akarják kisajátítani maguknak a kereszténységet az egyetemes szeretet és megbocsátás üzenete valószínűleg nem a Fideszé.

Nézzük csak meg hogy kormányzásuk alatt, mit tettek és abból mi volt egyáltalán keresztényi.

Ha végig mennénk a tízparancsolaton, gyakorlatilag minden egyes nap a parancsolatok hetven-nyolcvan százalékát megszegik. Pedig Kásler szerint ennek betartása ugye minden egészségügyi gondot megelőzne.

Hol vagyunk már attól aki jelentéstől ami arról szól, hogy aki lop, annak lefogják vágni a kezét?

Én egyetlen félkezű képviselőt sem láttam a parlamentben, lopást azonban mintha az utóbbi időben láttam volna egyet-kettőt.

fecsego.eu/balramagyar.hu

Leave a Reply 47 megnézve, 3 alkalommal mai nap |