| Mobile | RSS

Néma csendben merevedett a Fidesz: Rákosmente és Kőbánya jelöltje olyan vádbeszédet mondott, amely ritkán hangzik el

2021. 09. 13. Share Facebook Twitter VK

Lukoczki Károlyt indítja az MSZP párbeszéd Budapesten, Kőbányán és Rákosmentén.

A politikus évek óta a legismertebb a választókerületében, rengeteg civil projektben, civil szervezetben dolgozik aktívan és önkormányzati képviselőként évek óta üti a Fidesz asztalát azért hogy a magyar embereknek jobb legyen.

Lukoczki Károly ma olyan vádbeszédet mondott a Fidesz politikájáról ami ritkán hangzik el a magyar közéletben.

Nem csak számokkal és tényekkel alátámasztva mondta el, hogy mennyire aljas ez a kormány, hanem valódi konkrét megoldásokat is mondott a problémákra.

Jó látni, hogy vannak még olyan politikusok, mint Lukoczki Károly, akik nemcsak beszélnek de valódi programmal is rendelkeznek és valódi megoldásaik vannak.

Nem csak a problémát mondják ki, hanem mellé teszik a megoldásokat is. Mindenképpen ilyen képviselők kellenek majd az új parlamentben.

Lukoczki szerint a Fidesz már évek óta mumus kormányzás folytat. Ez azt jelenti hogy:

a Fidesz politikusa időnként az emberek elé ugranak és azt mondják nekik, hogy hú

Gyűlöletet keltenek és neveket ordítanak, hogy kiktől kell félni. Most éppen Karácsony Gergely az az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök jelöltje, akitől rettegni kellene.

Karácsony ellen kampányolnak, eddig 130 millió forintot költöttek a Stop Karácsony akciójukra Orbánék.

Ezzel két dolgot bizonyítanak, az első, hogy a több, mint 11 éve tartó kormányzásuk sikertelen, a második pedig az, hogy ezzel elárulták kit tartanak a legesélyesebb jelöltnek arra, hogy jövőre Orbán Viktor kihívója legyen.

A Fidesz 130 millió közpénzt költött egy kitalált ellenségre, pedig Magyarországnak vannak nagyon is valóságos problémái.

Mondhatnánk például azt hogy stop alacsony fizetések, mert a Fidesz még a legkevesebb fizetést is, a minimálbért is meg adóztatja. Az MSZP-Párbeszéd Szövetség szerint a minimálbérből már nem szabad elvenni.

fecsego.eu. balramagyar.hu

Leave a Reply 47 megnézve, 3 alkalommal mai nap |