| Mobile | RSS

A baksi Búza Zsolt kimondta amire régen vár a falu: – fél, retteg Oláh László István oknyomozó-tényfeltáró újságirótól!

Tudja- érzi hogy megbukik, ha elesik az Orbán rendszer, ám a mai helyzetben is már elengedték a “retkes” ragados mancsát. Már pedig elesik, mint Petőfi Segesvárnál. Az is egy száll ceruzával ment a csatába… Aki a népért meghallt, ám azok nem álltak ki mellette.

Búzának el kell számolni a vagyonával, a lakásaival, a helyi házaival, az autóival…többit most nem irom le. A vamzer is elhagyta, aki motorral követte a szaroskocsit. Kiközösitették a kocsmából.

Dr. Faragó Péter taktikusan – ésszerűen hagyta el a munkátkerülő Búzát, – “aki meztelen járt mivel új ruhája volt” másként nem mehetett el , nem engedte a kormányhivatal! Nem akart továbbiakban részt venni Búza törvénytelenségeiben,visszaéléseiben. Igazad volt Péter! Felelőséget továbbiakban nem akarsz vállalni.

Dr Juhász Tünde kormánybiztosnak csökkent a lehetősége, hogy találjon baksra jegyzőt! Mikor a jegyzői diplomával rendelkezők meghallották hova akarja irányitani a -kormánymegbizott- akkor azonnal elmentek a megyéből is. Az értelmes emberek menekülnek Búza terrorjától.

Egyedűl Lajkó Norbert akit nem zavar- nem zavarta 8 évig Búza visszélései… stb! Lajkó távozása után -amit maga után hagyott az nem semmi- Félegyházán kötött ki. Megakarta fúrni a jegyzőt. (Dr.Faragó Péter testvérét) Nem sikerült, hála Istennek. Makra József Ópusztaszeri polgármester vetteát. Hiba volt kedves Barátom!

Lajkó Úr!

Megigérte, hogy a fenálló 14 db levélre +4 utóbbi levélre sem válaszolt és nem készültek jegyzőkönyvvek, amit IKT számmal láttunk el válaszolni fog és elinditja a vizsgálatokat, határozati jegyzőkönyveket készit – amit nyolc évig nem tett meg, ezzel is védte Búza törvénytelenségeit. A vizsgálatok a mai napig nem voltak.

A nejemet megakarta verni Deák Imre közmunkás és felakarta pofozni! 2021. augusztus.17- én a jellemtelen Búza Zsolt azt igérte a hivatalban egy héten belül intézkedni fog s fegyelmi eljárást kezdeményez, illetve fegyelmivel kell távoznia. A retkes Sándort a mai napig nem hallgatták meg, sem Zsótér István közmunkást ennek is van IKT ellenjegyzése pecsételve. Hiba, hiba, hiba hátán!!!

Továbbiakban 2021, 08. 23- is a hivatalban megtettem a bejelentést , ami a mai napig nem volt vizsgálat, nem készültek jegyzőkönyvek A bejelentés cime Feljegyzés! Lajkó doktor nem mert, nem akart vizsgálatot elrendelni, mivel Búza Zsolt letiltotta!

Lép János képzetlen mezőőr fegyelmi eljárása is szándékosan elmaradt. Parancsot teljesített a jellemtelen! Nem születtek jegzőkönyvek, sem meghallgatási, sem vizsgálati. Fegyelmi eljárást kellett volna kezdeményezni ! – amit Búza Zsolt megigért, de kihisz már neki..Törvénysértés halmaza Búza Zsolt BŰNE!!!

Bakson ez nem akadály a jegyzőkönyvek hiánya, mivel Búza Zsolt azzal dicsekszik, lenézően, lekezelően, hogy magasrangú politikai barátja, kormánymegbizott, püspök,és kiemelte vigyorogva a SZEVIP -et is Ezt nem értettem!

Lajkó Úr!

Három napon belűl kérem a 14 db levél+ 4db bejelentést – 5 hónapi elmaradása van- vizsgálati jegyzőkönyveket, meghallgatási ,határozati , fegyelmi eljárások jegyzőkönyvveit a mai napig nem kaptam meg!Mivel nem voltak vizsgálatok! Búza Zsolt nem engedte a vizsgálatokat szokásai szerint

Kapják:

  • Dr. Polyák József r. dandártábornok megyei Főkapitány , cimzetes egyetemi tanár
  • Dr. Zélity László r. ezredes, r. főtanácsos ellenőrzési vezető
  • Dr Juhász Tünde CSCSMKH kormánybiztosa
  • Dr. Nagy Helén r. ezredes r. főtanácsos Főosztályvezető

Oláh László István

a fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője az EU, EP, ET média-sajtó partnere

Leave a Reply 125 megnézve, 3 alkalommal mai nap |