| Mobile | RSS

Orbán semmi szín alatt nem maradhat: Merkel kiadta a “kilövési engedélyt” a magyar vezetőre?

FőoldalHihetetlen Orbán semmi szín alatt nem maradhat: Merkel kiadta a “kilövési engedélyt” a magyar vezetőre?Hihetetlen

Egyes hírek szerint Merkel nemcsak, hogy visszavonul, és levette Orbán Viktorról a kezét, de kiadta a “kódeljárást” Viktor “megsemmisítésére”…

Németországból buktathatják meg Orbánt?

Merkelnek végleg elege lett?

Egyes merkeli körökből származó források és szóbeszédek azt állítják, hogy komoly változás jöhet Merkel visszavonulásával.

Még utoljára megváltoztatja ugyanis a teljes európai politikát, és kijavítja néhány hibás döntését.

Nemrég egy oxfordi professzor kritizálta Merkelt, és elmondta, hogy a Muttinak lett volna ereje és felhatalmazása Orbánt megállítani amikor még nem volt ekkora jelentőségű az európai politika színterén.

Angela menekült politikája és a Wilkommenskultur azonban legitimálta Orbánt.

Ez a döntést egyesek szerint nem kizárt, hogy a 2022-es magyar választásokig még orvosolni fogja.

A német gazdaságnak valójában egy gazdasági gyarmata Magyarország, emiatt Merkel rengeteg mindent nézett el Orbánnak amíg az EU vezető kancellár asszonya volt.

Azonban a szóbeszédek – és ezek egyelőre csak szóbeszédek, tehát tessék a helyén kezelni -azt állítják: Merkelnek elege lett és nem hagyja, hogy Orbán “szétverje” az Európai Uniót.

Németországból buktathatják meg Orbánt?

Sokan teszik fel a kérdést, de a válasz valószínűleg NEM.

Legalábbis direkt módon ezt nem lépheti meg senki, abból nagy nemzetközi botrány lenne és ugyanúgy az EU széthullását is előidézhetné.

Azonban gyűlnek szép lassan a nyugati vezetők mint szövetségesek, hogy “kicsinálják” Orbán Viktort a 2022-es választásokig, közvetett módon.

fecsego.eu/kimondott igazságok

Leave a Reply 79 megnézve, 1 alkalommal mai nap |