< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Baksi hivatal “vendége voltam, részben megbeszéltük” Búza Zsolttal a ” fenmaradt problémáinkat” ami 11 év alatt felmerült!

| Mobile | RSS

Baksi hivatal “vendége voltam, részben megbeszéltük” Búza Zsolttal a ” fenmaradt problémáinkat” ami 11 év alatt felmerült!

A baksi hivatal vendége voltam, megbeszéltük Búza Zsolttal a “problémánkat” ami 11 év alatt felmerült!

Nem ezért mentem be a hivatalba. dr.Lajkó Norbert jegyző által küldött adatlapot vittem vissza. Leadtam Jaksa Noémi titkárnőnek és a jogszabályokat is csatoltam. Megkértem tájékoztassa a jegyzőt a határidőre, illetve a 18 db levélre nyolc napon belül rendezze a jegyzőkönyvveket!
Továbbiakban kértem a tájékoztatást a birtokháboritásokról, mivel nem érkeztek meg a jegyzőkönyvvek. a renitensek névsora: Kolompár Zsolt alias Herceg Zsolt lassan hat éve nem hajlandó rendbe tenni a méteres parlagfüvet. Högyinétől három méteres ágak hajlanak át és megsértette a fejbörömet, bekerültem az ügyeletre, Szilágyi Krisztián területén hatalmas parlagfű van, Oláh Tamás birtokán 3, 5 méteres gaztenger látható!
A baksi önkormányzat figyelmenkivűl hagyta a szándékos birtokháboritást. Nem kezdett eljárást, nem készültek jegyzőkönyvek. A 30 napos határidő már 6 hónapja lejárt. 2011.évi CLXXXIX.törvény 7.§ (1) az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés j) pontja szerint

Találkoztam Búza Zsolttal. Köszöntünk egymásnak, majd megkérdezte hogy vagyok. Köszönöm jól.

  • Tájékoztattam, hogy a bejelentésre – Deák Imre közmunkás- drasztikus magatartására még a mai napig nem érkezett meghallgatási, határozati, végzési jegyzőkönyvvek.
  • Elküldtük az önkormányzattól. Jött a gyors válasz!
  • Köszönöm. Ám hibát követtek el mivel a sértetnek nem küldtek jegyzőkönyvveket. /meghallgatási, határozati, végzési/ Tudom hogy bakson ez nem szokás. Megkérem, legyen szives 3 napon belül a határozati jegyzőkönyvveket elküldeni!! – 6768 Baks Váradi utca 16 sz. alá.
  • Rendben.
    Továbbiakban tájékoztattam, hogy én nem vagyok Baks ellensége. Mint oknyomozó- tényfeltáró újságiróként ez a feladatom. Ön is végzi a munkáját és én is szeretném kiválóan elvégezni a feladataimat.
  • Olvastam a piaci problémát a fecsego.eu oldalán, egyetértek ezekkel a hiányosságokkal, tudjuk hogy vannak súlyos visszaélések. Megfogjuk tenni a szükséges lépéseket hamarosan. Időt kérek Öntől. Az igaz hogy Kecskeméti Józsefné képviselő asszonynak vannak szakmai hiányosságai. Szoknia kell a piaci fegyelemet betartani!
  • Nem is kevés!
  • Meg kellene – majd folytatta Búza Zsolt – beszélnünk a kettőnk között kialakult rossz kommunikációt. Egyetért ezzel?
  • Ternészetesen!- nem egy-két percről lenne szó?
    Remélem a változás meghozhassa Baks felemelkedését. A remény hal meg utoljára
  • Várom a jegyzőkönyvveket Lép János mezőőr vizsgálatáról, /meghallgatási, határozati, végzési / s megbizható megrovásban részesitik! Mikor jönnek levágni a gazt+parlagfüvet? A számlát/kat/ sziveskedjenek elküldeni a tulajdonosnak!
  • Vékony jégtáblán szaladunk, mert a bizalmat ki kell érdemelni, ami törékeny és elvesztése fájdalmas….

Oláh László István
a fecsego.eu nemzetközi hirportál tulajdonosa az EU, EP, ET média-sajtó paetnere

Leave a Reply 187 megnézve, 1 alkalommal mai nap |