| Mobile | RSS

Gyűlölik a magyarok Orbán Viktort – Íme a bizonyíték

BELPOLITIKAKÖZÉLET

epa06277931 Hungarian Prime Minister Viktor Orban arrives on the second day of the European Council Meeting in Brussels, Belgium, 20 October 2017. European leaders meet in Brussels on 19 and 20 October 2017 to discuss most pressing issues, including migration, defence, foreign affairs and digitalisation and to review the latest developments in the negotiations following the United Kingdom’s notification of its intention to leave the EU. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Orbán Viktor érdekes képet posztolt a közösségi oldalára, de ami ennél sokkal fontosabb, az a kommentelők reakciója.

Emlékezhetünk még, hogy 1-2 évvel ezelőtt hogy nézett ki a kommentszekció a miniszterelnök facebookos képei alatt. A közpénzből tartott adminok kimoderáltak mindenkit, aki negatívat írt, úgyhogy leginkább csak “isten áldja miniszter enök úrat” jellegű hozzászólásokat lehetett látni. Ennek jelentős része persze orosz robot és kamuprofil volt, dehát akkor is.

Erősen megkopott már Orbán fénye

Ma már kicsit másként néz ki a dolog. Az alábbi poszt alatt például szinte kizárólag negatív hozzászólások vannak, ennek pedig két oka van. Egyrészt az, hogy ha az adminok törlik az összes negatív kommentet, már tényleg nem marad semmi a putyintrollokon kívül. Másrészt meg az, hogy ennyi kommentet már nem nagyon lehet törölni, iszonyat meló, úgy értem.

Kevésbé szeretik már Viktort a magyarok

Én most teljesen válogatás nélkül iderakok egy csomó kommentet a poszt alól. Akinek van kedve, olvassa végig. Az derül ki belőlük, hogy a magyarok már nem szeretik annyira Orbán Viktort, többé nem hiszik el a hazugságait, hiába nyomja százmilliárdokból a fideszes propagandát az elfoglalt közmédián meg a lőrincesített tévékben és rádiókban.

via és képek. (ezalenyeg.hu)

forrás:OLKT

Leave a Reply 43 megnézve, 1 alkalommal mai nap |