| Mobile | RSS

Orbán TOLVAJ! Nem bocsátom meg neki!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 szept 21.

Orbán TOLVAJ!

Mit lopott? Mit lopott el tőlem? Mit lopott tőled?…az anyagiakon túl?

Nem is az anyagiak érdekelnek…Orbán 12 évet lopott el az életemből, 12 évet lopott el a gyerekeim , unokáim jövőjéből a világgal szembemenő és maradi, feudalista álleresztény baromságával.

Valamikor ez a liberális, lázadó ifjú szebb életben reménykedett…No nem feltétlenül a családja és haverjai számára, hanem Magyarország jövőjét tekintve.

Valamikor még Orbán egy szabad, liberális eszmében gondolkodva a magyarok felemelkedését kívánta és dolgozott érte.

Mit látunk ma?

Ma már csak a családja és haveri köre az első (Orbán félisten megfeneklett a pöce-gödörben)…és hogy karakternek , fontos embernek mutassa magát, akár az Európai Unióban is ki meri mondani, hogy ő egy büdös gyökér, álleresztény , aki 132 ” bátor ember” felhatalmazásánál fogva akár egy országot is a történelem emésztőgödrébe tesz.

Sajnos a tudatosan elbutított magyar és idegenhoni szavazókat néhány hangos , hülye , lejárt példabeszéddel, pár székely viccel még meg lehet zavarni, tovább butítani, de az idő nem Orbánnak és bűntársainak dolgozik…az idő halad.

A felvilágosodás, az ébredés korát éljük már. Normálisabb ember hamar átlát ezen a hazug állkeresztényi baromságon, hiszen neki is meg kell felelnie a mindennapos kihívásainak…Sajnos csak lassan ébred az ország.

De eljön az idő, mikor a még Orbán és fideszhívő is felébred…és szégyelli majd, később meg (mert minden csoda három napig tart) tagadni fogja, hogy ő valaha is fideszes szavazó volt.

Itt felhívom minden ellenzéki, gondolkodó magyar honfitársam figyelmét arra, hogy nem árt megjegyezni azokat a neveket ismerőseitek közül, akik most, jelenleg még fideszesek, idővel viszont ezt esküdve tagadják majd!

Mert az idő kereke forog…Amire ma büszke vagy, később sötét fátyolként nehezedik majd rád!

A FIDESZ sem örök. Csupán egy szégyenfolt Magyarország történelmében!…Sajnos erre rá ment 10 évünk.

De legalább most legyen már eszed zombi magyar!…Mikor minden vészcsengő hangosan szól!!!

Gál György OLKT

forrás:OLKT

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |