| Mobile | RSS

Tisztelt dr. Lajkó Norbert Baksi jegyző Úr! Várjuk határidőn belül a vizsgálatokat, amit Önre bíztak!

Tisztelt dr. Lajkó Norbert jegyző Úr!

Telefonbeszélgetésünkre -2021. Szeptember 21 -én 15 óra 12 perckor – hivatkozva átküldöm másodszorra is az alaptörvény passzusát

  1. évi CLXXXIX. törvény 7. § (1)
    Az alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés j) pontja szerint megkeresett szerv a helyi önkormányzat megkeresésére harminc napon belül köteles válaszolni.

Az IKV leveleket – 16 db- az önkormányzatnak e- mailen küldtem át, Jaksa Zsanett, s dr. Faragó Péter aláirva, lepecsételve átvették.

Az első levél IKSZ 5556/1/1 2021.W, 5556/1/16 2021.W Jaksa Zsanet, és dr Faragó Péter aláirásaikkal, lepecsételve átvették! Intézkedés a mai napig nem történt.

Búza Zsolt igéretetett tett , hogy a hiányzó jegyzőkönyvveket, /meghallgatási,vizsgálati, határozati/ pótólni fogja. Az elküldött közmunkás – Deák Imre- fegyelmi eljárási jegyzőkönyvveit sziveskedjen átküldeni, hisz a polgármester igérete nyilvánosság előtt történt!

Lép János súlyos hibájainak jegyzőkönyvveit a mai napig nem kapta meg a fecsego.eu nemzetközi hirportál!

Ezeket a 16 levelben felsorolt hiányosságokat, visszaélésekről a mai napig nem kaptunk vizsgálati , határozati jegyzőkönyvveket…

Ergo 16 db levél tartalmára és a visszaélésekről tájékoztatott hivatal a mai napig nem válaszolt. Ezzel a mentalitással lejáratta a fecsego.eu nemzetközi hirportált és annak tulajdonos-főszerkesztőjét.

Már több éve megalázza Főszerkesztőnket a családja előtt nyilvánossan a Baksi polgárok előtt, a CSCSMKH Dr. Juhász Tünde kormánybiztosa előtt, DR. Polt Péter által vezetett Főügyészség előtt, a CSCSMRFK főkapitánya előtt, a CSCSMFÜ Főügyésze előtt.

Búza Zsolt polgármester is nyakig benne van a megalázasaiban 11 éve!

DR Lajkó Norbert jegyző Úr!

Tisztelettel megkérem, hogy a levelek – birtokháboritás…stb vizsgálatára, illetve határozati, végzési jegyzőkönyvveket mikor teszi -küldi el levélben a jegyzőkönyvveket vagy tegye nyilvánossá.

Erre 30 nap áll rendelkezésére

Oláh László István
főszerkesztő az EU ,EP, ET média-sajtópartnere

2021.szeptember 21 15 óra 51 perc

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |