| Mobile | RSS

Jakab Péter most jobban jár, ha bocsánatot kér Orbán Viktortól!

A Jobbik elnöke lehet, hogy most bukta el minden reményét a miniszterelnökségre, pedig csak a szavazói nyelvén akart szólni. Vélemény.

2021. szeptember 21., 18:17

Szerző: Boros T. Tamás

“Azt mondom Önnek, Miniszterelnök úr, hogy így a vége felé ön is fogja kicsit vissza magát, mert a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória” – fogalmazta meg viccesnek szánt riposztját Jakab Péter a hétfői parlamenti ülésen. A Jobbik elnökének börtönfenyegetős valóságshow-ja egy újabb epizóddal bővült, és ahogy a Való Világ szellemi és kulturális színvonala is évadról évadra egyre lejjebb süllyed, úgy a Jobbik elnöke is alkalmazkodik a korszellemhez. Miután az elszámoltatás lehetősége és az alaptörvény azonnali bedarálása erős jogi aggályokat vet fel, Jakab Péter ráérzett, hogy a rabruha víziója már nem elég erős. 

Kétségünk ne legyen, ezeket a szavakat nem Orbán Viktornak és a NER elitjének címezi, hanem ugyanannak a célközönségnek, amelytől a szavazatok javát reméli. A vidéki melós nyelvén megszólaló forradalmár a hollywoodi recepthez nyúl: sztratoszféráig tolt ingerküszöb miatt a sokadik szuperhősfilmben kevés egy város megmentése, a bolygó jövője a tét. Bolygót írtam volna? Az semmi, az univerzum szűnhet meg, ha nem jön a segítség. Az már szót sem érdemelne, hogy még erre is rá tudtak tenni egy lapáttal, amikor a főhősök kudarcot vallanak, elhull a nép, de a jó öreg időutazás minden problémát megold, lásd 1978-as Superman, vagy a Bosszúállók: Végjáték című Marvel-film.

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 54 megnézve, 2 alkalommal mai nap |