| Mobile | RSS

Győzött az igazság, Tóth Csaba elbukott Zuglóban!

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2021 szept 25.

Tóth Csaba, az MSZP parlamenti képviselője.

Győzött az igazság, Tóth Csaba elbukott.A pártok által közösen szervezett előválasztás nemcsak arról szól, hogy kiválasszuk azokat, akik képesek legyőzni a Fidesz jelöltjét a 2022-es választásokon. Arról is, hogy végre ne csak beszéljünk az elszámoltatásról, hanem tegyünk is érte. Tegyünk azért, hogy megtisztítsuk az ellenzék oldalát, mert csak egy tisztességes együttműködésnek van esélye a korrupt kormánypártokkal szemben.Ezért kellett nekünk momentumosoknak, mindenkivel szemben, kezdetben teljes ellenszélben, a végsőkig kitartanunk Hadházy Ákos mellett. Először minden előválasztáson résztvevő párt felsorakozott ellenünk: a Kétfarkú Kutyapárt kivételével minden egyes ellenzéki párt az MSZP-s Tóth Csabát támogatta. A DK is. A Jobbik is. A Párbeszéd is. Az LMP is. Végül azonban győzött az igazság: egyik napról a másikra összeomlott Tóth Csaba támogatottsága.

Mi, momentumosok azzal a céllal veszünk részt az ellenzéki összefogásban, hogy belülről tisztítsuk meg az ellenzéket. Köszönjük mindazoknak, akik támogattak minket ebben, akik kiálltak a közélet megtisztításáért, az igazság mellett.Jó látni, hogy az előválasztással működik a demokrácia, és hogy demokráciában működik a független sajtó. A 444 újságíróinak kitartó munkája is kellett ahhoz, hogy kiderüljön az igazság és sokan értesüljenek is a kényes ügyekről.

Kérlek titeket, hogy most az előválasztáson éppen ezért támogassátok a Momentum jelöltjeit, mert mi vagyunk a garancia arra, hogy nem csak Zuglóban, de az egész országban új, igazságos közéletet építünk.

A teljes cikk:  (444.hu)

forrás: OLKT

Leave a Reply 154 megnézve, 1 alkalommal mai nap |