| Mobile | RSS

Ismét tüntetnek Szlovéniában, az oltás után agyvérzés miatt meghalt lány apja is köztük volt

A 20 éves helyi lány szerda reggel halt meg egy ljubljanai kórházban, két héttel azután, hogy beoltották a Johnson&Johnson vakcinájával.

2021. szeptember 29., 19:16

Szerző: 168

Újra több ezren tiltakoznak a covid-19 elleni kötelező oltás és a covid-igazolványok ellen Ljubljana központjában, az összegyűlt emberek elégedetlenek a kormány járványkezelésével – írja a Jutanji list. Ez a harmadik szerda egymás után, hogy a szlovén fővárosban tüntetést szerveznek a járvánnyal kapcsolatos rendelkezések miatt.

Mint írják, a demonstráción az oltásellenes egyesületek egyes tagjai, valamint olyan emberek is részt vettek, akik azt mondják, nem a védőoltás ellen vannak, hanem a személyes választás és szabad akarat érvényesülését preferálják. A tüntetés egyébként egyperces néma csenddel kezdődött, megemlékezve a 20 éves helyi lányról, aki agyvérzés miatt szerda reggel halt meg egy ljubljanai kórházban, két héttel azután, hogy beoltották a Johnson&Johnson vakcinájával.

Az összejövetel elején az elhunyt nő édesapja is megszólította a tüntetőket – írja a szlovén média. „Katjam az oltást kapta, hogy megszerezze a szabadságát. Csak százalékokról beszélünk, de ő nem százalék, hanem a gyermekem” – mondta, majd elhagyta a gyűlést.

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |