| Mobile | RSS

Dr. Dániel Péter :Ómen!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 okt 1.

Fenyegető és intő jel, hogy Orbán Viktor nyíltan és teljes mellszélességgel támogatja Lukasenkát, az aljas és kegyetlen belorusz diktátort.

Orbán szerint tehát elfogadható, sőt követendő példa a választások elcsalása, az ellenzék elhallgattatása bármilyen eszközökkel, például az internet lekapcsolásával. A felcsúti zsarnok szerint megengedhető a rendőri erőszak, a megfélemlítés, sőt a politikai gyilkosságok is az erkölcstelen hatalom érdekében.

Az Európai Unió nem várhat tovább és ebből le kell vonnia végre a kellő következtetést. Hiszen mostanra a napnál is világosabb, hogy Orbán csupán Putyin bábja és két valódi célja van a gyalázatos, jogsértő ámokfutásának.

A totális diktatúra kiépítése Magyarországon és az EU szétverése. De intő jel ez a magyar társadalomnak is, hogy mi vár rájuk, ha tovább tűrik az orbáni diktatúra túlkapásait és gaztetteit…

Ha Európa és a magyar nép véget akar vetni Orbán veszélyes teljhatalmának, akkor most kell lépnie. Mielőtt túl késő lesz megint! Európai és magyar demokraták! Vigyázó szemeitek Minszkre vessétek és tanuljatok végre az ottani szörnyűségekből!

forrás:OLKT

Leave a Reply 49 megnézve, 1 alkalommal mai nap |