| Mobile | RSS

Repülőgépgyárral bővül a fideszes családi vagyon

KÖZÉLETKözzétéve 2021 okt 5.

Fordított országban élünk! A tolvaj miniszterelnök és bűntársai egy katonai csapatszállítónak hazudott luxusrepülőgéppel jár adriázni meg pápát nézni. Eközben egy kormányközeli üzletember 53 milliárd forintos állami hitellel vesz magának egy katonai repülőgépeket gyártó céget.

Orbánék megunták, hogy az egész csürhének csak néhány magángéppel kell gazdálkodnia, ezért Szentkirályi Alexandrea kormányszóvivő férje beszállt a repülőbizniszbe.

A Fidesznek nem volt elég a magyar földek ellopása, se a magyar tenger lenyúlása – nekik az ég is kell. A magángép-flotta és Orbán nevetséges űrprogramja mellé pedig most megszereztek egy repülőgépgyárat is.

Az ügy szerencsés csókosa nem más, mint Szentkirályi Alexandrea kormányszóvivő férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf. Igen, ő kapott nemrég 35 évre kaszinókoncessziót.

Szeptember 30-val a cseh Aero Vodochody vállalat új tulajdonosa a HSC Aerojet, amelyben Lexi párjának 80 százalékos részesedése van. És nem csak egy gyárról van szó – járt még mellé egy repülőtér is.

Ha valaki azt hinné, hogy ez csak valami magánvásárlás, az nagy tévedés lenne. Egyrészt az egyik fideszes üdvöske családjáról van szó, másrészt a NER-férj még augusztusban 53 milliárd forintos hitelt vett fel állami segítséggel.

A főnök úr, Orbán Viktor pedig szerdán Prágában volt, ahol a repülőgépgyár-vásárlás is szóba került a találkozón.

A magyarok kirablása nem volt elég. Spanyolországba költöznek, az Adriára menekülnek a Fidesz csicskái, és most még a csehek egyik híres cégét is bekebelezik. Az ügyben pedig kifejezetten dühítő, hogy Szentkirályi Lexinek két hete még volt képe azt állítania, hogy

„A jobboldali kormányzatban nincsen annak hagyománya, hogy üzletemberek kerülnek a kormányzat közelébe”

Elnézést, de a “családbarát” kormány szóvivője szerint a hitvesi ágynál mi lehetne közelebb? A szülők, gyerekek, középiskolai haverok és kollégiumi szobatársak gazdagítása mellett persze arról se feledkezzünk meg, hogy a Fidesz-csürhe tagjai szinte mindannyian tolvajok, vagy az ő szavukkal: üzletemberek. Szóval a hazudozást kérjük sürgősen hagyja abba!

2022-ben ennek a tolvaj, hazug kormánynak meg kell buknia, hogy a pofátlan mennyiségű korrupciónak véget vessünk, és a magyar néptől ellopott vagyont visszavegyük tőlük.

Forrás: telex.hu

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 69 megnézve, 1 alkalommal mai nap |