| Mobile | RSS

Márki-Zay szerint a világ – szerintünk nem

Bohócnak roppant irritáló, komolyan venni viszont életveszélyes.

2021. október 7., 18:03

Szerző: Trencséni Dávid

2019. június 19-én kijelentette: „… nekem mindig nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem. (…) és természetesen nagyon szigorúan szabályozva: a gyermeket semmilyen külsérelmi nyom nem érheti, nem lehet a fején ütni, nem maradhat nyoma, csak nyitott kézfejjel, satöbbi, hogy nagyon pontosan, korrekten le van szabályozva, hogyan lehet fenyíteni a gyereket. És én azt gondolom, ez a helyes út, és ezt be is tartatják.”

2019. december 15-én kifejtette: listázni kívánja azokat a bírókat, akik szerinte politikailag elfogult ítéletet hoznak. Majd ennél is tovább ment, és a neki nem tetsző bírákat Nagy Imre és mártírtársait elítélőkkel helyezte egy szintre.

2020 júniusában egy rendelet-tervezetet nyújtott be Hódmezővásárhelyen, amelynek értelmében maximum 100 ezer forintos jutalom jár annak, aki feljelenti szabályszegő polgártársát.

2021 augusztusában félreérthetetlen módon utalt egy nem közszereplő – általa feltételezett – szexuális identitására.

2021. szeptember 18-án arról beszélt, hogy „abszolút nem ördögtől való lenne statisztikát vezetni arról, hogy ki a cigány és ki a nem cigány.”

Ezek után kell még valamit mondanunk?

Tényleg van Magyarországon olyan ember, aki ilyen világban akar élni? És a legszebb: Marki-Zay Péter mindezt büszkén, öntudatosan vállalja.

Nem vagyunk meggyőződve róla, hogy maga az ember is az, de miniszterelnöki ambíciói mindenképpen viccnek minősülnek.

Rossz viccnek. Nagyon-nagyon rossz viccnek.

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |