< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Dr. Zélity László r.ezredes – CSCSMRFK-rendőrségi főtanácsos ellenőrzési szolgálatvezető Úrtól kaptam egy e-mailben tájékoztató levelet a visszaélésekről, amit rendőrtisztek követtek el ellenem.

| Mobile | RSS

Dr. Zélity László r.ezredes – CSCSMRFK-rendőrségi főtanácsos ellenőrzési szolgálatvezető Úrtól kaptam egy e-mailben tájékoztató levelet a visszaélésekről, amit rendőrtisztek követtek el ellenem.

Dr. Zélity László Ezredes Úrtól a CSCSMRFK Ellenőrzési Osztályvezetőjétől is kaptam egy e-mailben tájékoztató levelet a visszaélésekről, amit rendőrtisztek követtek el ellenem.

Tisztelt Ezredes Úr!

Köszönöm a tájékoztatást! Nagyon megtisztelő a CSCSMRFK-tól. Átadtam a további ellenőrzésekre (a volt Katonai Ügyészségre) a Nyomozó Főügyészségre vizsgálatokra. Hamarosan elkezdődnek a vizsgálatok. Legyen türelemmel. 2021.október, O7.

Oláh László István
a fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője, az EU, az EP, az ET média-sajtó partnere

Leave a Reply 85 megnézve, 1 alkalommal mai nap |