< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Sport / Blog article: Ahol nem tud csalni, ott Orbán veszít

| Mobile | RSS

Ahol nem tud csalni, ott Orbán veszít

KÖZÉLETFrissítve: 2021 okt 10.

Albánia légvédelme Magyarországon is megverte Orbán csapatát, az állami 11-et. Ezzel Magyarország elveszítette az esélyét arra, hogy kijusson a világbajnokságra. Így van ez jól, legalább ott nem égetnek bennünket. A meccset rasszizmus miatt zárt kapuk mellett kellett rendezni, miközben Orbán ezúttal is a rasszisták mellé állt. Ez az állami ideológia. A közpénzből finanszírozott állami foci ezúttal is megbukott, a stadionokra és futballcsapatokra költött közpénz százmilliárdok kidobott pénznek bizonyultak. A liberális szabad piac ezúttal is legyőzte a fasiszta állami focit.

A futball az egyetlen, ahol Orbán nem tud tartós sikereket elérni, pedig itt szeretne a legjobban. Ennek oka pedig az, hogy itt nem tud csalni. A meccs 90 percig tart, független a bíró, nem olyan, mint a magyar választási bizottság vagy az alkotmánybíróság, hogy az ügyészségről már ne is beszéljünk. Orbán itt nem tud csalni, mert egyenlőek a feltételek. Nem úgy, mint a választási rendszer, amely az ő mindenkori kétharmados győzelmére van beállítva. Ahol pedig nem tud csalni, ott Orbán veszít. Ezért csal. Nem sportember.

Az Európai Unióban is csalnak. Meghamisítják a törvények angol fordítását, hazudnak a tényekről, becsapják az uniós hivatalnokokat. A futballban ezt nem tudja megcsinálni. Ezért a futballban veszít, mert egy tehetségtelen, semmihez nem értő, akarnok lúzer. Ő csak ott tud nyerni, ahol lehet hazudni, csalni, lopni, az embereket becsapni. Tisztességes versenyben, egyenlő feltételek közt Orbán az örök vesztes, az állandó lúzer. Ő csak államcsínnyel, utcai zavargásokkal, választási csalással tud nyerni. Ahol egyenlőek a feltételek, ott Albánia is legyőzi.

Nagyszerű hír ez mindenkinek, aki szereti az igazságot. Besült a csodafegyver. Még csak nem is az EB-ezüstérmes angolok, hanem Albánia verte ki Orbán csapatát. Méghozzá Magyarországon, és egy rasszizmus miatt zárkapus meccsen. Ez mindent elmond, ebben benne van minden, az egész csődtömeg. Hála Istennek kiestek, nem kell szégyenkezni miattuk, ahogy mutogatnak ostobán a “Respect” feliratra, megtagadva a szolidaritást és a tiszteletet a sporttársaikkal szemben. És nem kell szégyenkezni a karlendítős, buzizó, feketébe öltözött fasiszta közönségük miatt sem.

Most kell szerénynek lenni. Na, ugye.

Albánia kiütötte a magyarokat: ahol nem tud csalni, ott Orbán veszít

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 470 megnézve, 1 alkalommal mai nap |