| Mobile | RSS

ELFOGADHATATLAN HÁBORÚS USZÍTÁS!

KÖZÉLETFrissítve: 2021 okt 14.

Erre nincsenek szavak – nyílt háborús uszításba fogtak Orbán kedvenc lapjában
„Igazság, erő, felemelkedés, együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét!” felirattal jelent meg egy hirdetés a Nemzeti Sportban szeptember 4-én. A felirat még csak-csak, de a képpel együtt már
ELFOGADHATATLAN HÁBORÚS USZÍTÁS!
Mindezt az Alapjogokért Központ elnevezésű, fideszes álcivil szervezetnek sikerült elkövetnie, akit a lakájmédiában is sokszor megszólaltatnak a kormány álláspontját alátámasztani.
A hirdetendő weboldal köszöntőjében pedig ez áll: “Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra ragyoghasson”.
MI EZ, HA NEM A TOTÁLIS ELMEBAJ MEGNYILVÁNULÁSA?
Persze, Orbánnak nem volt mersze ezt saját szájával kimondani, azért ugrasztotta rá a ezt a csicska szervezetet, elég ha ő “csak” a koronavírus elleni küzdelemben használ katonai retorikát, elég ha százmilliárdokat költ fegyverkezésre, és közben szépen elkezdi puhítani a közvéleményt.
Csak szeretnénk figyelmeztetni Orbán, hogy a legutolsó két alkalommal, amikor az elődei hasonló szavakkal próbálták naggyá tenni az országot, annak háború, pusztulás és halottak százezrei voltak az eredménye.
Kétségbeejtően szánalmas az, ahova Orbán jutott az évek során. Ennek kell véget vetni 2022-ben.

Erzsebet Andrásne Berta

forrás OLKT

Leave a Reply 106 megnézve, 1 alkalommal mai nap |