| Mobile | RSS

Nyilt levél dr.Lajkó Norbert baksi mb jegyzőnek és Búza Zsolt faluvezetőnek a birtokháboritás szándékos visszaéléseiről!

Nyilt levél dr.Lajkó Norbert baksi mb jegyzőnek és Búza Zsolt faluvezetőnek a birtokháboritás szándékos visszaéléseiről!

A közterületek és az ingatlanok rendjéról a település tisztaságáról szóló 9/2004.(IV.29) Ör.3.§-ában foglalt kötelezettségeinek nem tett eleget, ezáltal a közésségi együttélés alapvető szabályairól és azok elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló 1/2013.(I.28) önkormányzati rendelet 4.§ f) pontja szerint jogsértést követte el.
dr. Lajkó Norbert mb jegyző nem tüzte ki és nem kötelezte Herceg Zsolt, Oláh Tamás, Högyi Ferencé, Szilágyi Krisztián, Zsótér István érintetteket ingatlanuk tulajdonosait a kötelezettségük teljesitésének elmaradása esetén közigazgatási birság kiszabására irányuló eljárást kellett volna inditani. A kötelezettségek teljesitésére adott határidő is elmaradt! A hatóságnak meg kellett volna tenni a szükséges intézkedéseket!

A mai napig intézkedés nem történt! Ezzel Búza Zsolt faluvezető dr. Lajkó Norbertel közösen szándékosan károkozásokat idéznek elő már nem először! Ezáltal Baks is lejáratódott Magyarországon és az EU-ban is!

Tájlkoztatás céljából

Kapják: Dr. Laura Codruta Kövesi Az Európai Unió Főügyészasszonya
Dr. Juhász Tünde a Csongrád- Csanád Megyei Kormányhivatal kormánybiztosa
Dr.Polyák József Zsolt dandártábornok a Csongrád- Csanád Megyei Rendőrfőkapitány

Oláh László István a fecsego.eu nemzetközi hirportál főszerkesztője az EU, EP, ET média-sajtó partnere

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |