| Mobile | RSS

Ismét Cseh Katalin lett a Megújuló Európa EP-frakciójának alelnöke

A politikus azt ígérte, egy szabad, igazságos, zöld és erős Európáért és Magyarországért fog dolgozni régi-új pozíciójában.

Megújuló Európa frakciónk ma nagy többséggel választott meg ismét alelnökének – a 98 fős frakciónkból 83-an vettek részt a voksoláson, én 67 szavazatot kaptam. Köszönöm a támogatásukat és egyben gratulálok a szintén újraválasztott első alelnöknek, Malik Azmaninak, valamint a többi, most megválasztott alelnöknek is

– írta szerda este Cseh Katalin.

A Momentum képviselője hatalmas örömnek és megtiszteltetésnek nevezte újbóli megválasztását és megköszönte a frakció tagjainak, hogy ezzel is elismerték munkáját. Ez az újraválasztás is megerősít abban, hogy tovább kell haladni a megkezdett úton. Küzdelmes időszak van mögöttünk, elég, ha csak a jogállamisági mechanizmus megalkotására gondolunk – egyedüli magyar EP-képviselőként én is ott ültem a tárgyalóasztalnál, amikor életre hívtuk az eljárást –, illetve arra, hogy az Európai Bizottság még mindig nem hajlandó alkalmazni ezt. Tudom, hogy az előttünk álló időszak is hasonlóan küzdelmes lesz, de azt is tudom, hogy mi készen állunk – tette hozzá.  
“Az Európai Parlament harmadik legnagyobb frakciójának alelnökeként az elkövetkezőkben is minden erőmmel egy szabad, igazságos, zöld és erős Európáért és Magyarországért fogok dolgozni”- zárta bejegyzését Cseh Katalin. A Momentum politikusa legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a Fidesz és médiája uniós pénzekkel való trükközéssel vádolta meg és egyenesen már korrupciót is kiáltottak.  Ugyanakkor az érintett szerint mindez hazugság.

fecsego.eu/népszava.hu

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |