| Mobile | RSS

Orbán nemsokára távozik

KÖZÉLETFrissítve: 2021 okt 22.

Lendvai biztos forrásból tudja: Orbán nemsokára távozik

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke ismét egy remek fricskát adott a Fidesznek. Legújabb írásában rávilágított arra, valójában mennyire is következetlen a Fidesz politikája. Íme:

A kulturális bizottság fideszes elnöke (a teljes Fidesz-média kórusával egybehangzóan) bejelentette, hogy Gothár zaklatási ügye miatt a Katona József Színház igazgatójának is távoznia kell.

Nekem ugyan minden zaklatóról -legyen bármilyen világnézete- sötét véleményem van, de (a Gothárt a színházból eltávolító) Máté Gábor igazgatóval más a bajuk. A szabad és független szellemű Katona már régen szúrja a szemüket.Ildiko Lendvai

Biztos forrásból tudom: Orbán nemsokára távozik.
A kulturális bizottság fideszes elnöke (a teljes Fidesz-média kórusával egybehangzóan) bejelentette, hogy Gothár zaklatási ügye miatt a Katona József Színház igazgatójának is távoznia kell. Nekem ugyan minden zaklatóról -legyen bármilyen világnézete- sötét véleményem van, de (a Gothárt a színházból eltávolító) Máté Gábor igazgatóval más a bajuk. A szabad és független szellemű Katona már régen szúrja a szemüket. De a javaslat azért megfontolandó. Velem lehet beszélni. Jó, legyen így: minden szexuális botrány miatt az elkövető mellett távozzon a főnöke is. Akkor Borkai után most nyilván Orbán is csomagol. Csak soká tart neki, mert sok a cucca.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 45 megnézve, 2 alkalommal mai nap |