| Mobile | RSS

Erősen sántít a Fidesz aláírásgyűjtése jkapcsán közölt adat

A Fidesz szóvivője szerint a “Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!” petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret.

nepszava.hu

SZERZŐ
PUBLIKÁLÁS DÁTUMA

2021.10.22. 16:18

MEGOSZTÁS

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő “kudarcos és gyalázatos” kormányzásából – mondta Horváth László pénteken egy, a kormánylapoknak tartott tájékoztatón. A Fidesz szóvivője az eseményen közölte, a “Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!” petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret.

A szóvivő ezen kijelentése jól cseng ugyan, de erősen sántít. Az önbevallottan cél nélküli aláírásgyűjtés ugyanis eredendően a “Stop Gyurcsány, stop Karácsony” címet viselte, és állítólag október 3-án haladta meg az egymillió aláírást. Azaz aligha utasítják el a szóvivő által közölt arányban a Gyurcsány-Márki-Zay párost.Mindenesetre ez a Fidesz politikusát ez nem izgatta, szerinte a petíció az aláírók számának fényében világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mondanak Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot. A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz. “Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából” – fogalmazott. A petíció kapcsán közölt adattal kapcsolatban megkerestük a párt sajtóirodáját, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

fecsego.eu/népszava.hu

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |