| Mobile | RSS

Kisteleki Rk – 2021. október 26-óta – a harmadik napja nem válaszol a megkeresésekre. Az ügyelet össze-vissza handázik.

Kisteleki Rk – 2021. október 26-óta – a harmadik napja nem válaszol a megkeresésekre. Az ügyelet össze-vissza handázik.

Ma 2021. október 28 -án felkerestem a központi ügyeletet és tájékoztattam a Kisteleki ügyeletes negativ hozzáállásáról. Részletesen analizáltam a velem szembeni visszaaéléseket a Kisteleki Rk részéről.

  1. október 25-én meghallgatott, jegyzőkönyvvet vett fel, – Kiss Gergő örnagy- amit aláirtunk közösen és pecséttel látta el. Ezt követően tájékoztatott, hogy egy-két napon belül szembesit bennünket az elkövetőkkel és meghallgatja a tanukat. – majd igy folytatta, vagy telefonon, vagy e-mailben fog tájékoztatni az időpontról.
    Ez a mai napig nem történt meg- A büncselekmény elkövetése 2021. október 2-án történt. Azóta nem volt meghallgatás,sem szembesités…stb.

2021 október 26-tól- 2021 október 28-ig folyamatosan letagadta a KistelekiRK ügyelete, Kiss Gergő örnagyot!- azzal az indokkal, hogy nincs bent, vagy kiment, vagy 17 órára jönbe, illetve a munkatársa, azt mondta átadja az üzenetet.
Már élveztem ezeket a visszaéléseket, mivel olyan óvodás kifogásokat mondtak…

Ez a mai napig nem történt meg. Folyamatosan letagadták, különböző indokokkal.

Ez a komédiát már élveztem.

A CSCSMRFK Központi ügyeletes asszonyát részletesen tájékozattam – 2021. október 28-án 17 óra 44 perctől- 56 percig- a Kisteleki Rk visszaéléseiről amit már nem elöszőr tesznek meg egy állampolgárral szemben.
Tudtam hogy a kommunikációnkat hangfelvétell követi.

Tisztelt Dr Polyák József Zsolt cimzetes egyetemi tanár, főkapitány Úr!

Nem kérem a rendőrtisztek belső vizsgálatát akkor, ha a Kisteleki Rk kapitánysága vizsgálja. – hisz nem tud objektiv, sem tisztességes, sem független, sem pártatlan lenni velem szemben. Ezeket a tényeket már nem előszőr irom le!

Kérem hogy a büncselekmény elkövetőivel -egy férfi három lány- szembesitsenek, hazugságvizsgálatot kérek.
Ezekután nem bizom a Kisteleki Rk- ban!!!

Megkérem a Főkapitány Urat, hogy vegyék el a vizsgálatot Kisteleki RK -tól,mert nem tud tisztességes eljárást képviselni…! Nem “törvényes ” – véleményem szerint, nem tisztességes lenne hogy a parancsnok “vizsgálja” a törvénytelenséget elkövető tisztek ellen.
2021.október 28

Oláh István lászló

Leave a Reply 159 megnézve, 1 alkalommal mai nap |