| Mobile | RSS

A halálba, pusztulásba vezetett nép.

KÖZÉLETFrissítve: 2021 okt 28.

Tíz éve, a világválság ellenére, a legígéretesebb ország voltunk Közép-Európában. Mára az uniós országok közt sereghajtóvá váltunk. Nálunk van a legnagyobb infláció, az „élmezőnyben” vagyunk a gazdasági visszaesésben-, a járványkezelésben. Mi adjuk a legkevesebb segítséget a rászorulóknak, nálunk a legrövidebb az álláskeresési támogatás. Uniós országok korrupciós vizsgálatakor azt látjuk, hogy az átlag tízszeresét „teljesítette” kormányunk! Ha még másfél évig ez a korrupt, dilettáns rezsim uralkodik, ezrek fognak feleslegesen meghalni a járvány miatt, további százezrek fogják elhagyni az országot, milliók fognak nyomorogni mélyszegénységben!
Az ellenzék egy dologban ért egyet, fel kell számolni a diktatúrát, bíróság elé kell álltani az ország tönkretételéért felelőseket, hazánknak ismét demokratikus európai országgá kell válnia!
Miért kell mindenáron erőltetni a közös kormányzást, a hat-párti koalíciót? Miért nem lehet szövetséget kötni „csak” Orbánék elzavarására, a koalíció külső támogatására, az „egy lista” összeállítására? Fel kell vállalni a vezető ellenzéki pártnak a felelősséget, és megalakítani az „árnyékkormányt”! Programot hirdetni, és azokkal koalíciót kötni, akik azonosulni tudnak az abban foglaltakkal! Nincs idő a tárgyalásokra, az alapos egyeztetésekre, a hosszú vitákra! Képesnek kell lenni bármikor átvenni a kormányzást! Bármelyik héten összeomolhat az Ocsmány-rezsim! Háttérbe kell szorítani a pártérdekeket, az egyéni ambíciókat, hazánk és polgárainak megmentése a feladat!
Mondjátok el gondolataitokat, véleményeteket erről. Hát ha e „nyomásgyakorlásunk” elősegíti a demokratikus oldalt az azonnali lépések megtételére. Civilszervezetek, ellenzéki-véleményformálók, függetlenek, állampolgárok, a mi felelősségünk is mi lesz Magyarországgal!
Szécsényi Imre
KÖNNYE elnöke

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 45 megnézve, 1 alkalommal mai nap |