< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Márki-Zay ígérete bizonyíték a FIDESZ legaljasabb hazugságára

| Mobile | RSS

Márki-Zay ígérete bizonyíték a FIDESZ legaljasabb hazugságára

BalraMagyar

2021. 10. 30. Facebook Twitter VK Viber

Megosztom másokkal is:

MEGTARTJUK A HATÁRKERÍTÉST

A Fidesz megpróbálja az ellenfeleit azzal lejáratni és a gyűlölet céltáblájává tenni, hogy ők mind migránsokat akarnak befogadni, ami közben nyilvánvalóan nincs így.

Az ellenzéki pártok abban állapodtak meg, hogy a kerítést megtartjuk, hogy a kerítés egy legitim eszköz arra, hogy az illegális migrációt kordába lehessen szorítani meg lehessen fékezni.

Orbán Viktor, annak ellenére, hogy gyűlöletkampányokat folytat a migránsok ellen – ezt nyilvánvalóan vissza kell utasítsuk – a lehető leggyorsabban növelte a befogadott migránsok számát az elmúlt években. Csak a 2019-es évben már 55 ezer migránsnak adtak tartózkodási engedélyt.

Különösen felháborító számunkra – és ezt az új kormány azonnal felül fogja vizsgálni -, hogy Orbán Viktor, illetve Rogán Antal baráti köre egy letelepedési kötvényprogram keretében 20 000 migránsnak adott letelepedési engedélyt, olyanoknak is közöttük, akik jól ismert, nemzetközileg körözött iszlamista terroristák vagy bűnözők voltak.

Azt a gyakorlatot, amit Orbán folytatott, mindkét irányba meg kell akadályozni és meg kell változtatni. Nem szabad gyűlöletkampányokat folytatni, nem szabad embertelen körülmények közt tartani senkit semmilyen indokkal, ugyanakkor az Orbán által befogadott bűnözőket, terroristákat el kell távolítani az országból és az EU-ból.

Erről az Euronews-nak adott interjúmban beszéltem:
https://tinyurl.com/euronewsmzp

#csakfelfelé #mzp

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 459 megnézve, 1 alkalommal mai nap |