| Mobile | RSS

Hoppá! Mészáros Lőrinc is a nemzete ellen fordul, mint Simicska?

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2021 okt 30.

Simicska és Mészáros / Kép. olkt.net

„Lorem ipsum dolor sit amet” (Anonymus)

Mi előre szóltunk, már négy éve megmondtuk, hogy Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása: óriási empátia kell ahhoz, hogy a hatalmas gazdasági és kulturális különbségek ellenére megmaradjon egy dollármilliárdos és egy leszakadó középosztálybeli ember barátsága.

Simicska Lajos

Sikerült félreállítani, addigra Mészáros a kormány szándékaitól szintén függetlenül, aranykalászos gazdához képest is elképesztően jól sáfárkodva, matematikai függvény alapján gazdagodott meg, csak idő kérdése, hogy sikerül-e felvásárolnia a Google-t.

Azóta minden nagyon szép, minden nagyon jó. Legalábbis az volt – eddig. A jelek szerint ugyanis a jelenleg a világ kb. 2000. leggazdagabb embereként boldoguló Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor, tehát az egész nemzet között megromlott a viszony. A felcsúti vállalkozó ugyanis az utóbbi hónapokban egyre több területen dacol a nemzetépítő kormánnyal, sorra szeg meg írott és íratlan szabályokat.

Sötét felhők gyülekeznek Felcsúton…

Amikor azt láttuk, hogy 2010 után, a nemzetközi béklyóktól megszabadulva végre felemelkedhetett egy jó kiállású, felelős nemzeti tőkésosztály, még nem tudhattuk, hogy a következő évtizedben lesz valaki, aki ahelyett, hogy az üzleti ügyekkel nem foglalkozó miniszterelnöknek hálás lenne a kedvező üzleti környezet kialakításáért, gyakorlatilag a gazdaság minden területén fittyet hány a kormányzati célokra.

Mészáros Lőrinc

Csak néhány példa arról, hogy a Mészáros Csoport és maga a csoportvezető milyen területeken megy teljesen szembe a nemzetakarattal:

A sort még folytathatnám – nem fogom.

Így is világosan látszik, hogy mintha csak egy baloldali programot kezdene megvalósítani:

elbocsátások, migránsbetelepítés, nemzetközi hálózat építése, muszlimizmus.

Ezt a sort is folytathatnám – nem tudom.

Srácok, légyszi béküljetek ki!

Hogy Orbán Viktor miért nem szól rá legalább nyilvánosan az egyre inkább eloligarchásodó nagyvállalkozóra? Egyelőre nem tudni semmi biztosat. Reméljük, nem félelemből vár ki, és még lépni fog azelőtt, hogy Mészáros Lőrinc akkorára nő, hogy már nem tudja megállítani.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 456 megnézve, 1 alkalommal mai nap |