| Mobile | RSS

Kisteleki rk kapitánya sorozatosan megalázza Dr.Zélity László ezredest, a CSCSMRFK Dr.Polyák József Zsolt dandártábornokot főkapitányt!

Hallatlan hogy mit megtehet egy “kis” kapitány, akinek elég zürüs dolgai vannak, vagy nem? Annyira utál engem mert nem nyaltam be, illetve többet tudok, MIT Ő NEM ÉRHET EL EBBEN A KATEGÓRIÁBAN.

Az ezredes Úr tájékoztatott, – levélben- hogy elrendelte a belső vizsgálatot, és ellenőrizni fogja a vizsgálat tisztaságát…

Kisteleki rk kapitánya sorozatosan megalázza DR.Zélity László ezredest, a a CSCSMRFK főkapitányát is

Tisztelt Dr. Zélity László Ezredes Ur!

Sajnálom, hogy Önnek az utasitásait a Kisteleki rk parancsnoka nem engedelmeskedik. Ő Cartusnak érzni magát. Ciceró mögötti is elbujhat mivel alacsony a magássága és a szárnyalását az okos mennyek országa nem engedi, mivel a képzetlensége, akaratos egyénisége miatt nem lépheti át a mennyek országába!

Nemcsak Önnek nem engedelmeskedik, nem teljesiti a parancsot, – hiszen önfejű- hanem szembeszáll Dr. Polyák József Zsolt dandártábornok, egyetemi cimzetes főkapitány Úrral is. Mit képzel ez magáról. Az állampolgárokat nem alázhatja le, talán ebben, ebből élvezkedik?

Ezzel a pökhendi habitussal csak kőkeményen lealázza a CSCSMRFK vezetőségét, és a rendőriállomány tagjait! Informátorunk jelezte, kifecsegte a kapitány hogy egy ügyész is benne van…erre mit lehetne….

Ajánlom a tisztelt olvasóimnak a Berkesitől – Ha az Igazságra esküdtél…

Idézek Berkes József ZSARU GATE KÖNYVVÉBŐL 25. oldal

” – Bármelyik rendőr elmondhatja, hogy tőlük jogositványt nem lehet elvenni. Na, szóval ilyen emberek kapták a kiváló társadalmi munkáért kitüntetést”

A büncselekményeket Ormándi Bence segédmunkás- mindig ezzel dicsekedett – annak felesége, és a két lány Ormándi- Dobos unokatestvérekkel közösen követték el a büncselekményt társtettesként a nemzetközi hirportál rolóját, ablakát szétzuzták. – majd nevettek a romboláson. A büncselekmény elkövetést követően nem jár haza Ormándi Bence! Már egy hónapja Kisteleken lakik egyébként is!!Ez már ismét bizonyiték!

A szülőknek, a nagyszülőknek kellett volna felkeresni a szerkesztőségünket, hogy bocsánatot kérjenek az unokáik tetteiért. Ám ez nem történt meg… most már elkéstek! Idáig vártuk Önöket!! Jelezni fogjuk a Csongrádi Középiskola igazgatóját erről az eseményekről a lányok szándékos rombolásáról.

Oláh I.László
főszerkesztő az EU. EP, ET média-sajtó partnere

Policz József igazgató ezredes Úr!

Az igéretemet továbbra is fentartom….

Leave a Reply 184 megnézve, 2 alkalommal mai nap |