| Mobile | RSS

Márki-Zay posztot ajánlott az MSZP öklének

2021. 11. 21. Share Facebook Twitter VK

Megosztom másokkal is:

Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szombaton részt vett a szocialisták választmányi ülésén, ahol fölkérte Komjáthi Imrét, hogy legyen összekötő kapocs a szakszervezetek és az árnyékkormánya között – közli vasárnapi cikkében a HírKlikk.

Márki-Zay Péter a portál kérdésére, hogy miért pont Komjáthi Imrére esett a választása elmondta: végtelenül tisztességes, jó embernek tartja.

Hozzátette: az árnyékkormányába hiteles embereket keres. Mivel Komjáthi Imréről, mint emberről nagyon jó benyomása van, és mivel tudja, hogy az MSZP-n belül ő foglalkozik szakszervezeti ügyekkel, őt kérte meg, hogy segítsen ebben a munkában.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a Hírklikknek azt is elmondta, hogy az elmúlt időszakban nagyon sok egyház, klub, civil szervezet, vállalat és szakszervezet is megkereste, hogy üljenek le értekezni, beszélni egymással.

Az őt megkereső különböző szervezeteket egy-egy felelős emberhez próbálja irányítani, aki helyette beszélget velük.

„Ehhez a munkához hiteles emberekre van szükség”

– tette hozzá.

Megjegyezte, az árnyékkormány nem a leendő miniszterekből áll – nyilván a szakszervezeti kapcsolattartásnak nem is lesz minisztere –, de a szakszervezetek nagyon fontosak.

fecsego.eu/Balramagyar

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |