| Mobile | RSS

Az OLKT-t nem csak megfigyelték, lehallgatták, de még házkutatás is volt. (érdemes elolvasni a cikkben megjelenített írást és fotót is)

KÖZÉLETKözzétéve 2021 nov 22.

Kamu nyomozás volt a hivatkozási alap melyben először tanúként hallgattak meg, majd házkutatást is tartva elvitték a számítógépemből a meghajtót és a telefonomat is letöltötték.

A hivatkozás az volt, hogy az OLKT megosztott egy facebook-on megjelent cikket.

Ezt:

Ez egy vírus. Ami úgy terjed, hogy mindenki megosztja ismerőseinek anélkül, hogy tudna róla. (lehet, hogy Te magad is osztottad, tudtod nélkül)

Az OLKT-nak ehhez semmi köze, de a fidesz így próbálta (ilyen buta, de átlátszó baromsággal) az OLKT oldalt és szerkesztőjét megfélemlíteni, mert a választásra nem szeretné, hogy az ellenzék hangot hallasson.

Először meghallgatásra rendeltek be, később pedig a házamat kutatták át…És az őrnagy úr kriptonvalutát keresett a szekrényemben …

De!…Mivel ismerem jogaimat és tudom, hogy semmi bűnt nem követtem el…Nem szartam össze magam. A szekrényben még a “zasszony dildóját” sem találták meg.

Persze a számítógépem meghajtóját maguktól nem küldték vissza, azt BP-en vehettem át…de úgy hogy a saját kézírásom által ellátott borítékot (melybe berakták) még csak fel sem bontották…Piszszkosul nem érdekelte őket, hogy mi van rajta. Az érdekelte őket, hogy kussolok , vagy nem kussolok. Megijedek tőlük, vagy nem. Abbahagyom-e az OLKT-n a cikkeket, az ellenzéki megnyilatkozásokat, vagy nem?

Hát nem ijedtem meg…és folytatom.

Folytatom annak reményében, hogy legkésőbb a tavaszi választások során (bízva a demokráciában), talán leválthatjuk ezt a rablóbandát és az általuk felügyelt Nemzeti Nyomozó Hivatalt, és ELSZÁMOLTATJUK ŐKET.

Ennek reményében, az OLKT nem áll le…és ITT KÖZLÖM…NEM FÉL!

Az OLKT továbbra is marad radikális orbán-ellenes, anarchista oldal és ki fogunk tartani…a végsőkig, míg ez a tolvaj, maffiakormány leváltásra és elszámoltatásra nem kerül.

Baráti üdvözlettel kíván minden ellenzékinek sikeres kormányváltást és elszámoltatást!

Gál György OLKT

Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |