| Mobile | RSS

Márki-Zay kemény üzenetet küldött a hatalomnak

KÖZÉLETFrissítve: 2021 nov 23.

Kell ELSZÁMOLTATÁS, hogy ne legyünk többé következmények nélküli ország!

A múlt héten Hadházy Ákossal folytatott baráti vitánk eredményeként ma estére meghívást kaptunk az engem már indulásakor lezsidózó Pesti TV-be. A műsor a szerkesztők szándéka szerint nyilván az ellenzéki korrupcióról fog szólni, ezért előre leszögezem az alábbiakat:

– Tisztáznunk kell, hogy bár lehet felháborító, az a 25.000 magyar vállalkozás, aki saját ingatlanára kapott telephelyfejlesztési uniós forrást, teljesen szabályosan számolt el esetleg vitatható hatékonyságú kommunikációs költségeket, az nem korrupt és nem bűnöző. Éppen akkor relativizáljuk a korrupciót, ha a nagyüzemi országrablást és az uniós pályázatok szabályait betartva azokat kihasználó kisvállalkozásokat egy kalap alá vesszük.

Ha országunk 2022-ben végre egy becsületes európai demokratikus jogállam lesz, csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez, valamint egymást is ellenőrző nyomozószerveket hozunk létre, ezzel is fellépve minden kormánypárti és ellenzéki korrupció ellen. Javaslom, hogy a legfőbb ügyészt közvetlenül a nép válassza, és ne azok a politikusok, akik ellen gyakran fel kellene lépnie. (Hadházy Ákos például jogi végzettség nélkül is remek korrupcióellenes megbízott lenne, hiszen ő már többször bebizonyította, hogy a kispesti szocialista korrupciót ugyanúgy támadja, mint a velük a színfalak mögött láthatóan együttműködő józsefvárosi fideszest***).

KERESZTÉNYI HOZZÁÁLLÁSBÓL JÉZUS MUTATOTT NEKÜNK PÉLDÁT, Ő KÉRLELHETETLEN VOLT A BŰNNEL, DE MEGBOCSÁTÓ A BŰNÖSSEL SZEMBEN. Nem a személyes bosszú mondatja tehát velem, hogy pártállástól függetlenül minden korrupt politikust felelősségre kell vonni, a lopott vagyont visszaszerezni és letöltendő büntetéseket kiszabni – hanem mert csak így érhetjük el, hogy annyi megígért, de végre nem hajtott elszámoltatás után 2022-től soha többé NE LEGYÜNK KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG!

Bővebben itt:https://balramagyar.hu/2020/10/25/mind-ulni-fogtok-marki-zay-kemeny-uzenetet-kuldott-a-hatalomnak/?fbclid=IwAR0gEgWeqdvsu3NfMdIIgSduoKOjzkfCqx5M5q_I4vw4vOtEX8YeHWfWQNg

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 33 megnézve, 4 alkalommal mai nap |