< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra / Blog article: Ekkor havazhat először Szegeden

| Mobile | RSS

Ekkor havazhat először Szegeden

SZERZŐ: HÍRSZERKESZTŐ 2021. NOVEMBER 24. SZERDA2021. NOVEMBER 24. SZERDAHIRDETÉS

Bár elég bizonytalan a helyzet, nem elképzelhetetlen, hogy a jövő héten máris havazást észlelhetünk Szeged környékén. Persze nem érdemes egyből hógolyócsatáról ábrándozni, sőt.

Miután az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségi médiafelületén pár órája arról adott hírt, hogy a megdőlt a szezon hidegrekordja, kíváncsiak voltunk, hogy ez előbb-utóbb vezethet-e havazáshoz. Van esély a hétvégén arra, hogy feltűnjenek az első hópelyhek.

AZ ELŐREJELZÉSEK SZERINT UGYANIS ELSŐSORBAN A DUNÁNTÚLON ÉS AZ ÉSZAKKELETI MEGYÉKBEN HELYENKÉNT HAVASESŐ, HÓ IS HULLHAT A NAP ELSŐ FELÉBEN. A DÉLKELETI SZELET HELYENKÉNT ÉLÉNK LÖKÉSEK KÍSÉRHETIK.

A hajnalok továbbra is csipősek maradnak, akár -4 fok is várha/tó, délutánra azonban megenyhül az idő. Így ha lesz is havazás, egész biztosan hamar elolvad. Néhány nap múlva pontosabb prognózist kapunk. Mint írják, a következő időszakban gyökeresen átalakul Európa időjárása, melynek az ütköző zónájában lesz az ország

fecsego.eu//

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |