| Mobile | RSS

Bajnai feljelenti a fideszes álhírgyártókat

KÖZÉLETFrissítve: 2021 nov 26.

Az elmúlt egy hétben felém zúduló szennyáradat még engem is meghökkentett, pedig már átéltem néhány rágalomhadjáratot – írja oldalán a volt miniszterelnök.

Mint azt korábban megírtuk, a fideszes álhírgyár újabb összeesküvés-elmélettel állt elő a Városháza eladásának nem létező terveivel kapcsolatban, amibe a válaságkezelő miniszterelnököt is belekeverték. Bajnai Gordon a hamisított hangfelvétel miatt több feljelentést is tesz, mivel szerinte azt úgy vágták össze, hogy “a fehéret feketének állítsák be, mondataim célját és értelmét kiforgassák, jelentésüket az ellenkező irányba módosítsák”.

Bajnai posztjában így ismerteti a tényeket:A teljes, manipuláció nélküli felvételből persze éppen az derülne ki, ami a rágalomterjesztőknek nem érdeke:
1. A lehallgatott beszélgetésben többször világossá tettem, nincs személyes érdekem, befolyásom vagy szándékom a szóban forgó üggyel kapcsolatban.
2. Az ingatlan fejlesztését nem látom reálisnak a jelen politikai háborús helyzetben, ne iparkodjanak.
3. Egy egyébként indokolt, értelmes és tisztességes fejlesztési koncepciót is csak széles politikai egyetértés mellett lehetne elfogadtatni, ez nem valószínű, hogy valaha létrejön, de ha van türelmük, akkor ilyen koncepción dolgozzanak tovább.
3. Arra a provokatív kérdésre, hogyérdemes- e a náluk bejelentkező “közvetítőkkel” üzletelni, azt válaszoltam, hogy ilyen “cápák”, minden párt környékén mindig felbukkannak, de csak kárt és bajt okoznak, ezért kerüljék el őket.
4. Világossá tettem azt is, hogy a főpolgármestert és általam ismert közvetlen munkatársait megvesztegethetetlennek tartom.
Ezek voltak a lényegi üzenetei annak, amit ott elmondtam, a manipulált felvételek pedig ennek az ellenkezőjét próbálják sugallni.

Bajnai Gordon szerint az ügyben a hangfelvétel manipulálói bűncselekményt követtek el, ezért pedig a bíróság 1-5 évig terjedő börtönnel sújthatja majd őket. Ezért a volt miniszterelnök feljelentést is tett az ügyben.

fecsego.eu/OLKT

https://ezalenyeg.hu/kozugy/bajnai-most-mar-feljelenti-a-fideszes-alhirgyartokat-107219?utm_source=facebook&utm_medium=gond-olkodo&utm_campaign=share-21november&fbclid=IwAR1xvxIwCoFCceDFRfsyjezXWgA7MV6-A6gCUmyctda2LtfvTosjmo0_8rg
Leave a Reply 138 megnézve, 1 alkalommal mai nap |