| Mobile | RSS

Magyarország a demokrácia ellenségei között

KÖZÉLETFrissítve: 2021 nov 29.

Joe Biden elnök 110 országot (!) hívott meg a decemberi demokrácia csúcstalálkozóra, Magyarország nem kapott meghívót a rendezvényre. A csúcstalálkozó célja a tekintélyuralmi rendszerek, a diktatúrák, a korrupció elleni harc és az emberi jogok támogatása. A meghívás mellőzése a világ szégyene, és azt jelenti, hogy Magyarország nem demokrácia, hanem diktatúra, demokráciaellenes ország, amelyben államilag szervezett a korrupció, és súlyosan sérti, semmibe veszi az emberi jogokat, amelyek az emberi méltóságra, az ember vele született jogaira épülnek. Ez barbárság.

Szijjártó a maga észak-koreai stílusában azt mondta, hogy Magyarország ezeréves államisággal rendelkező ország, ezért nem szorul rá, hogy valaki “érettségi vizsga jelleggel bírálgassa el a magyar demokrácia állapotát”. Szijjártó szövege azért nevetséges, mert a magyar demokrácia állapotát nem lehet bírálgatni, mert magyar demokrácia nem létezik. Orbán bűnszervezete azt felszámolta. Ezért nem hívták meg Magyarországot, mert nem tartozik az elfogadható, a civilizált demokratikus országok közé.

Szijjártónak semmi köze nincs az ezeréves magyar államisághoz, azt leszámítva, hogy az alkotmányos rend megdöntésével ők ezt az államiságot felszámolták, Magyarország nem állam, hanem egy sötét maffia által megszállt és az Orbán-család hasznára működtetett ország. Európa közepén egy fekete lyuk, amelyről mindent elmond, hogy az Európai Unió országai közül egyedül nem kapott meghívást a humánus, jogra épülő demokratikus országok csúcstalálkozójára. Ez az ezeréves Magyarország történelmének egyik legnagyobb szégyene.

Szijjártó szerint a 110 ország részvételével zajló esemény amerikai “belpolitikai típusú rendezvény”, és a magyar közállapotokra jellemző, hogy ezért Szijjártót nem viszik el egy elmebeteggondozó intézetbe, és a kijelentéseinek semmiféle belpolitikai következménye nincs. A kilencvenes években, amikor Magyarország még demokrácia volt, ezért körberöhögték volna. Azt is mondta, hogy az elmaradt meghívás oka, hogy az Orbán diktatúra jó kapcsolatokat ápolt Trumppal. Trumppal, mint amerikai elnökkel, sokan ápoltak jó kapcsolatokat azok közül is, akiket meghívtak.

De az is mindent kifejez, hogy az Orbán-rezsim úgy ápolt “jó kapcsolatokat” Trumppal (aki az igyekezetet alig vette észre, csak ámokfutása végére jutott el a tudatáig Orbán és fasiszta rendszerének létezése), hogy annak hazudozásaival, gyűlöletpropagandájával, rasszizmusával és antidemokratikus törekvéseivel a legteljesebb mértékben azonosult, miközben az Orbán-rezsim Trump fasiszta kísérletét már messze meghaladta. Amit Trump szeretett volna, Magyarország azon már régen túl volt.

Nem véletlen, hogy nekik olyan ember tetszik, aki hazudik, lop, csal, korrupt, feleségverő, nőket erőszakoló, adócsaló, gyűlölködő, rasszista és fasiszta uszító, aki a Capitoliumot megostromoltatta a szélsőjobboldali csűrhe híveivel, amikor elveszítette a demokratikus választást. Az embert “barátjáról” lehet megismerni, Orbánnak pedig az emberiség mocska a barátja, olyan tömeggyilkosokkal karöltve, mint az orosz, a török és a kínai diktatúrák vezetői, akik szintén nem kívánatos személyek a világ jobb része és a világ demokráciái között.

Szijjártó egy pojáca bűnöző, ennek a bűnszervezetnek egyik legsötétebb figurája, a magyar diplomácia szégyene és mélypontja, egyike azoknak a sötét gazembereknek, akik miatt Magyarország közutálat tárgya a világban. Nekik nem az ezeréves magyar államisághoz, hanem kizárólag a Büntetőtörvénykönyv meghatározott paragrafusaihoz van közük, akiknek csak azért kívánunk hosszú életet, hogy megérdemelt életfogytiglani börtönbüntetésüket olyan hosszú ideig élvezhessék, hogy ez elégtétel legyen az ezeréves Magyarország civilizált polgárai számára.

Magyarország a demokrácia ellenségei között, ezeréves történelmének ez egyik legnagyobb szégyene

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 154 megnézve, 1 alkalommal mai nap |