| Mobile | RSS

Már sokkolja a fideszes képviselőket, hogy mennyi Covid halott van az országban!

OLKT.net

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2021 dec 2.

Halász János, a Fidesz szóvivője.

Borzasztó adatok birtokába jutottak – olyanokéba, amelyek elhomályosítják a hazai katasztrofális Covid-adatokat is!

Hát hiszen régóta mondják, hogy a Nyugat vesztébe rohan! Nemhiába menekülnek Orbánia vezetői a Türk Tanácshoz meg Oroszországba, Kínába. Az ország legfontosabb emberei már évek óta Kazahsztánban nyaralnak. Igaz, Kovács Kokó István Svájcba költözött – de meg is fogja bánni, ha gyermekét majd átoperálják.

Halász János és a Fidesz frissen beszerzett adatai szerint Angliában már naponta egy nemváltoztató műtétet végeznek! Ez valóban borzasztó: érthető, hogy még a vak komondort is sokkolja! Pedig Anglia már nem is tagja az EU-nak.

Legföljebb Timothy Garton Ash oxfordi professzor viselkedik úgy – de Schmidt Mária figyelmét nem kerülhette el –, mintha Soros újságírója volna.

A svéd adatok még borzasztóbbak! 1500 százalékkal több lány képzeli magát fiúnak, mint tegnap! Hogy holnap mi lesz, azt mindenki elképzelheti…

És az angolok meg a svédek, mint az köztudott, az LMBTQ-lobbistákat régen beengedték nemcsak az iskolákba, hanem az óvodákba, bölcsődékbe is! Mit beengedték: bekényszerítették azokat is, akik nem is akartak menni…

És ez még mind semmi! A Fidesz éppen most igyekszik hozzájutni a gondosan titkolt piréz adatokhoz!

Elgondolni is rettenetes, mennyire fogják azok sokkolni a Fideszt, különösen Halász Jánost…

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |